- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя?
Znachi Utre Edno mom4e s Koeto v Momenta sme Skarani.. I ne si Govotim Vaobshte .. Dori i ne si Pishem. utre Ima Imen den.. I se Chudeh Kvo da napravq za da se Opitam da se Sdobrq s Nego no da stane nqkak po Sluchaino a ne da Izglejda 4e Sam Otstapila Parva Az. Shtoto toi e malko nadmenen .. golqm inat e. I az znam 4e Nikoga nqma da mi se izvini prav no i az sam takava i to4no tva vinagi ni e pre4elo da ne se razbirame shtoto nikoi ne otstapva .. vseki si darji na svoeto. i kato se skarahme ot togava mina mn vreme de. I samo za rojdeniq den mi beshe pisal. Samo mi go chestiti i pak sprq da mi govori. sled nqkolko meseca go vidqh na ulicata. I toi samo mi namigna. a az samo go poglednah shtoto mu bqha mnogo sardita. Posle mu bqh pisala v edin sait 4e neshto se e izgubil i ne pishi. a toi mi otgovori 4e po cql den shetal i nqmal vreme da sqda na pc-to. i az mnogo se nervirah togava i nishto ne otgovorih. i takaa.. oxx mn sam qdosana.samo 4e iskam da si opravim otnosheniqta shtoto e strahotno mom4e. Gadnoto e tova 4e e moe kopie. i dvamata imame ednakvi gadni harakteri. golemi inati sme. gordelivi i nikoi nikoga ne otstapva
daite nqkakvi po obshirni saveti.
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...