.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Какво да направя?

Znachi Utre Edno mom4e s Koeto v Momenta sme Skarani.. I ne si Govotim Vaobshte .. Dori i ne si Pishem. utre Ima Imen den.. I se Chudeh Kvo da napravq za da se Opitam da se Sdobrq s Nego no da stane nqkak po Sluchaino a ne da Izglejda 4e Sam Otstapila Parva Az. Shtoto toi e malko nadmenen .. golqm inat e. I az znam 4e Nikoga nqma da mi se izvini prav no i az sam takava i to4no tva vinagi ni e pre4elo da ne se razbirame shtoto nikoi ne otstapva .. vseki si darji na svoeto. i kato se skarahme ot togava mina mn vreme de. I samo za rojdeniq den mi beshe pisal. Samo mi go chestiti i pak sprq da mi govori. sled nqkolko meseca go vidqh na ulicata. I toi samo mi namigna. a az samo go poglednah shtoto mu bqha mnogo sardita. Posle mu bqh pisala v edin sait 4e neshto se e izgubil i ne pishi. a toi mi otgovori 4e po cql den shetal i nqmal vreme da sqda na pc-to. i az mnogo se nervirah togava i nishto ne otgovorih. i takaa.. oxx mn sam qdosana. samo 4e iskam da si opravim otnosheniqta shtoto e strahotno mom4e. Gadnoto e tova 4e e moe kopie. i dvamata imame ednakvi gadni harakteri. golemi inati sme. gordelivi i nikoi nikoga ne otstapva daite nqkakvi po obshirni saveti.

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Първо и най-важно имам 1 въпрос:
    Кой идиот ти е казал, че можеш да си слагаш главни букви, където ти скимне, стига да не е на правилното място.
    И второ, извини му се.
    - Всички авто-части на едно място!

Първо искам да се съглася с @thefreak второ нали се сещаш,че ако искате да си останете приятели все някой трябва да отстъпи...иначе...знаеш какво.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Spored men kakto toi ti e 4estitil RD trqbva i ti da napravi6 taka.Zvani mu i mu 4estiti imeniq den.Ama vmesto da mu pi6i6 SMS napravo mu zvani6 i taka po telefona zapo4va6 da go zagovarq6 za va6ata vrazka, iskai da se vidite nqkade na kafe i da pogovorite i smqtam 4e ako ima 4uvstva kam teb 6te se saglasi vapreki 4e e inat kakto kazva6.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Първо и най-важно имам 1 въпрос:
    Кой идиот ти е казал, че можеш да си слагаш главни букви, където ти скимне, стига да не е на правилното място.
    И второ, извини му се.
    може да е учила немски
    иначе съм съгласен с теб
    може тва да е новата мода
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Първо искам да се съглася с @thefreak второ нали се сещаш,че ако искате да си останете приятели все някой трябва да отстъпи...иначе...знаеш какво.
    +1 (ако не си разбрала какво иска да каже докторчето да ти обясня .... ако не му се извениш можеш да започнеш да свикваш да живееш без негу )
    So free

Znachi sorry za glavnite bukvi.. sq za tva li she si govorim kak pisha? mi nz taka mi doide i zatva taka pisah... vse pak mersi za zabelejkata .. priemam q... a kolkoto do tva da mu se izvinq az .. nali vi kazah.. 4e nqma da moga .. a i kvo da mu se obadq i da kaja 'Izvinqvai 4e do sega bqh takav inat i ne otstapvah pred teb' toi sigurno shte me pomisli za luda .. nemoje li da stane po nqkakav po nevinen nachin? Naprimer da mu se vklucha po skype-a i da mu 4estitq imeniq den ii poslee da 4akam da vidq dali toi she podhvane temata zatva 4e ne sme si govorili neshto takova mi idva na um .. vie kak mislite .. dobra ideq li e tva? mersi predvaritelno
    Zarejete Lubovta .. PoKaJeTe KraSoTa ! .. Spri Da Povtarqsh Che Si PruV .. Ti Za Mene Si PoreDna StruV !!! ZAREJETE LUBOVTA .. POKAJETE KRASOTA .. VSE EDNO MI E KAKVO E SLED TOVA...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Извини му се или му прати sms.

ami razbiram te i az sam takav golqm inat i moqt priqtel su6to,no vse nqkoi trqbav da otstapi,no 6tom misli6 4e 6te e tupo prosto mu prati sms i gotovo
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен и двамата постъпвате детски.За какво трябва да се карате и да се правите, че не се познавате, абсолютно безмислено е.Обади му се и си поговорете за това, извини се и спрете с тези глупости.

izvini mu se \/ \/ \/ sq nqma nujda da propulqva6 priqtelstvoto na edin kakto tri kazva6 strahoten 4ovek za nqkva glupost

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    айде стига с тая ОГРОМНА гордост бе! сичко съсипва !

Животът е адът описан в Библията!

отиваш и му се извиняваш !!!
    Как да ме е страх да не ме наранят,
    когато до мене е ангел,който с усмивка
    ми дава кураж въпреки моите грешки
    без страх напред да вървя.

Град
    София
    Ако наистина го искаш, ще отидеш и ще му се извиниш... :P
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Абе, покани го на среща
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си