- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да поддържаме интереса на момчетата?
Въпроса е ясен.Ако някое момче ви харесва как поддържате интереса му?
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
момче съм и ти отговярям какво бих очаквал. да продължава да ме гледа влюбено... винаги, да праща смс-и (не съм психолог ама всеки се радва като виде пощенското пликче на дисплея си, ако правите секс и не сте на 12, 13 14 години всеки път след това да му казваш че го обичаш,; стиптиз -пак ако не сте келеши; мноого малки символични подаръци понякога, не често; и мноогоо други неща има зависи от хората
![]()
Със целувки или пък със прегръдки
+1 desert_eagle
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ami kato pravq razli4ni ne6ta.katy naprimer go celuvam nasqkyde pregry6tam go kazvam mu 4e go obi4kam i t.n.
Ужас мноо мразя такива лиглиПървоначално написано от ^^FieRy_GirL^
![]()
Отвратително досадни и безинтересни същества.
Мен ме свалят по др. начин ,нз за вас. Ама не се и имам за курвар => Не ми се лепят курвичките/макар че се случва,ама те знаят,че с мен нямат шанс/.
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
1. Да не припускваш смс-чета със съфържание близко до " Обичам те " , " Мисля за теб " и т.н при положение ,че преди 5 мин сте били заедно.
2. Аз лично не обичам да бъда "задушаван" от вниманието на половинката.
3. Да нама въпроси от сорта " Защо не ми се обади вчера ...., и днес цял ден чакам да звъннеш пък ти
" ," Къде ходи и с кого беше ? "
4. Да се стремиш поне 1 път в седмицата да сте сами и да сте отдадени един на друг. Разходка сред природата и т.н, прекарване на уикендите във вилата последвано от бурен секс или ако не само да се понатискате.
5. Да не приемаш сериозно и навътре хорското мнение или това на приятелите + разни клюки къде кръшкал , къде не , защото повечето завиждат.
6. Да си искрена със него както и ти да го помолиш той да бъде с теб.
7. НА годишнината от запознаването ви ако я е забравил , след подсещането от твоя страна да не търсиш подарък или да направиш ситуацията по сконфузна от колкото е .... ( на другия ден ще си го получиш - подърка)
8. Не се дръж като Мис Вселена
9. Остави го той да излиза с приятелите и както и ти с твойте .
10. Като ти хрумне нещо в 4 часа сутринта не се притесняваи да му се обадиш и да го споделиш пък дори да е само едно "Обичам те" (само да не се повтаря през вечер)
Е това са основните неща. Добре е да знаеш ,че тези правила не са универсални . Аз реагирам по -един начин , друг по друг и така.
Първоначално написано от ^^FieRy_GirL^
това мили4ка се нари4а набутване,не задържане на интерес.да поддържаш тръпката зна4и да го държиш в напрежение.т.е да не знае кога какво можеш да направиш или да измислиш...
Прав си.. ти си падаш по педерастиПървоначално написано от mrysnika
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+ още един идиотПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Az sum na mnenie,4e za da ne zagubi interesa si mom4e kum momi4e,momi4eto trqbva da ne se razkriva cqlata pred nego!Toest da ima mnogo taini4ki raboti,koito sa interesni i izvednuj da gi servira6 i toi da se u4udva na tova!Prosto jenata e suzdadena kato tainstveno su6testvo i trqbva da si ostane takova!Trqbva vnimatelno da se slu6a polovinkata,kogato govori za sebe si,za da razbere6 ne6ta za nego,koito dori ne gi kazva v momenta!Moje6 taka da razbere6 kakvi sa negovite predpo4itania i da pravi6 ne6ta spored tqh,no ne taka,4e da razbere,4e samo za6toto e kazal ne6to takvoa si go napravila i taka... tainstvenost i originalni i razli4ni idei!I vse pak ,ponqkoga kolkoto i da se opitva6 da stane6 interesen za daden 4ovek rabotite ne stavat kakvoto ida pravi6!Dori ponqkoga tova otbluskva o6te pove4e!Prosto budo ogirinal!
Su6to da ne trqbva da go zadu6ava6 s prekaleno vnimanie!Trqbva da go ostavi6 da si ima i svoi svqt,v koito da di6a svobodno!Eh o6te ne6to 6tqh da pi6a,ama zabravih!Kakto i da ea setih se!Kogato iska6 da razkaje6 ne6to ne izpadai v podrobnosti,za6toto mom4etata ne sa 4ak tolkova podrobni po princip!Ta kaji detaili samo ako te pita za tqh!
Амии оставям го да диша, в смисъл спирам аз да му пиша или да му звъня, а чакам той да ми се обади (пише). В началото винаги се държа малко по дистанцирано (това което не можеш да имаш е най-сладко) и те тка![]()
So free
amii vs si e do 4oveka, no komplimentite sa zadyljitelni i ot dvete strani osobeno ako mom4eto e po-4uvstvitelno. trqbva da mu pokazvash i kazvash 4e go obi4ash, moje po nqkoe podary4e no na praznik a ne vse mesec , vinagi go posreshtai s usmivka, premyl4avai ponqkoga. Spodelqi mu i mu pokaji 4e mu vqrvash. Neka te svalqt dr mom4eta, no ne im otvryshtai - toi shte se drazni no shte ti ima doverie. Kupuvai po-nestandartni podaryci, taka vseki pyt shte e gotov za iznenada :P, poddyrjai se! Ako si syrdita ne mu se syrdi i na nego - napravi taka 4e toi da te uspokoi! ne mu nalagai mnenieto si, no ako ne si syglasna s negovoto ne premyl4avai, ponqkoga e hubavo da se pospori i mom4eto da vidi 4e ne si bezli4na. Bydi sexy, no ne prekaleno - nakrai go da fantazira, sloji bluzka po tloto s ne mn golqmo dekolte i edni hubavi dynki, ne prekalqvai s golotata - shte se prevyrnesh v lesno momi4e
![]()
tova e z sega ot men nqmam vreme za pove4e posle moje da dasna oshte nqkoe mnenie.
...че какво за 10 .Първоначално написано от 182+44_4adel
По-това време единствено да повтаряш : -Да,да и аз . - ти стига ако ме разбираш.![]()
да бе... ако ме събуди в 4 часа сутринта сигурно ше отнеся някоя и друга псувняПървоначално написано от Forslor
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Еммм оставаш на сухо тогава.Първоначално написано от tuzaro
![]()
Хаха това със спонтанностите късно вечер не е винаги добра идея. Веднъж след една пиянска вечер към 3 решавам да отида при гаджето ми да се погушкаме. Баща му в просъница ми отваря аз отива и сладко заспивам гушкайки мъжка плътНа сутринта се събуждам приятеля ми се хили, а аз осъзнавам, че съм нацелила брат му, защото си били разменили стаите
Хубаво, че брат му има здрав сън и въобще не се беше събудил при появата ми през нощта
![]()
Не полагам специални усилия. Мисля, че съм достатъчно интересен човек и с мен може да се говори за всичко и имам какво да разкажа. Държа да бъда естествена.
нищо не можете да направите за да задържите интереса на едно момче! нямате климатроник, подгряващи и масажиращи седалки, нямате навигационна с-ма... бе имате само една пу*ка и 2 цици - ама те омръзват бързо![]()
Карай на ръчна тогаваПървоначално написано от assd
![]()
само в екстремни случаи се прилага ръчнатаПървоначално написано от death proof
![]()
xixixix li4no ot moq gledna to4ka az praq nekvi idiot6tini kato izlizame... 6toto naprimer si4ki momi4eta katy izlqzat s nekye mom4e eno kafe ala bala - ne6ty dosadno i poznato do bolka... mn radva primerno kato zavede6 nekade da kajem da qdete pasti![]()
ili pak da se razberete da izlezete v 7 4asa sytrinta da qdete bani4ki
nekvi ei takia nenormalnosti sam zabelqzala mn radvat... 6toto posle nz kvo da y4akva 4oveka ot tebe - syper e zaribqq6to
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ае че те черпим една тулумба с млякоПървоначално написано от wasntme_
![]()
nqma problem 6tom e na avantaПървоначално написано от assd
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!