.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    1. Да не припускваш смс-чета със съфържание близко до " Обичам те " , " Мисля за теб " и т.н при положение ,че преди 5 мин сте били заедно.
    2. Аз лично не обичам да бъда "задушаван" от вниманието на половинката.
    3. Да нама въпроси от сорта " Защо не ми се обади вчера .... , и днес цял ден чакам да звъннеш пък ти " ," Къде ходи и с кого беше ? "
    4. Да се стремиш поне 1 път в седмицата да сте сами и да сте отдадени един на друг. Разходка сред природата и т.н, прекарване на уикендите във вилата последвано от бурен секс или ако не само да се понатискате.
    5. Да не приемаш сериозно и навътре хорското мнение или това на приятелите + разни клюки къде кръшкал , къде не , защото повечето завиждат.
    6. Да си искрена със него както и ти да го помолиш той да бъде с теб.
    7. НА годишнината от запознаването ви ако я е забравил , след подсещането от твоя страна да не търсиш подарък или да направиш ситуацията по сконфузна от колкото е .... ( на другия ден ще си го получиш - подърка)
    8. Не се дръж като Мис Вселена
    9. Остави го той да излиза с приятелите и както и ти с твойте .
    10. Като ти хрумне нещо в 4 часа сутринта не се притесняваи да му се обадиш и да го споделиш пък дори да е само едно "Обичам те" (само да не се повтаря през вечер)

Е това са основните неща. Добре е да знаеш ,че тези правила не са универсални . Аз реагирам по -един начин , друг по друг и така.
    e tva e nai to4no nz az pone postypvam po tozi na4in

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ехехехе... Ако той си те харесва такава, каквато си, защо трябва да се променяш, за да му задържиш вниманието? Просто бъди себе си и това е достатъчно.
    The reasons of love... <3

domyrzq me da pro4eta si4ko,no li4no az mai bih flirtuvala s mom4eto i nqkvi mili jestove ne6to takova
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си