- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много съм объркана! :(
Много съм объркана!Имам си гадже,ама харесвам друго момче.Как да скъсам с него???Харесвам ги и двамата,ама гаджето ми идва в даскалото уж да се видиме,а после си играе с момчетата на баскет.Другото момче идва специално за мен,а и приятелите ми го харесват повече.Мн ми е тъпо и нзн какво да правя!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Следващият път преди да тръгнеш с някого си изясни дали го искаш достатъчно![]()
So free
Аз като тръгнах с него го исках мн,а сега маи не толковаПървоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
![]()
...
emi preceni kakvo iska6 ti edinstveno bez mnenieto na priqteli te tii ako ve4e si sigorna 4e iska6 drugoto mom4e pogovori s nastoq6toto ti gadje i prosto go skasai ne se 4uvstvai dlajna 4e trqbva da si s nego
![]()
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
гледам че си емо кид земи да си отрежеш вените даже ше си и по модерна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
tva v momenta nqma ni6to ob6to![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
как няма не може да избере дали да остане с гаджето или да тръгне с другия... тва е вените е най-добрия вариантПървоначално написано от SlAdKoTy zLo
![]()
Emi spored men e po dobre da izberesh po dobriq za teb a imenno drugoto mom4e a ne tvoeto gadje qvno toi ne darji tolkova mnogo na teb.A za da go skasash otidete na kafe primerno sami i si pogovorete seriozno i mu kaji 4e ima i drug 6e mu stana gadno,no she go prejivee.Nqma samo nie da stradame q haha.Aide uspeh!!![]()
ne ne e
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
като не е добре да си реже вените, да се хвърли от най-близкия мост и така няма да има нужда да избира..Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
![]()
Ami az su6to bqh izpadnala v takava situaciq!Prosto ne mojah da si ponasqm gadjeto puk i ve4e si haresvah drug !I mi be6e kofti i ne mojeh da skusam s nego,no kakvo stana to si li4e6e ,4e mi ima ne6to i me pita6e kakvo ima,da ne si haresvam nqkoi drug, i nakraq mu kazah da i taka skusahme!Ama,4e oblek4enie be6e za men!![]()
mi kato gledam ne e tragnala da go praviПървоначално написано от tuzaro
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
кое не е тръгнала да прави да избира между двамата или да се хвърли?Първоначално написано от SlAdKoTy zLo
dams \Първоначално написано от tuzaro
/ \
/
da se xvarli predstavi si![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
OOUU viii ne6ty prtif emotata li imate e![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
мале колко си умна разбираш от намеци...Да! имам нещо против емотата кво ше ми направиш?Първоначално написано от Em0o_pRinCe§s
![]()
broite me i men kam "protiv"...Първоначално написано от tuzaro
tei de po temicata... miiii kasai s gadjeto i tragvai s toq deka ti obra6ta vnimanie... waaaa kvai taz shema da ti se ligavi na glavata - zaibaai gopak kasaneto ne e tolkova slojno - sledva6tiq pat deka se vidite prosto my kaa6 4e tei ne te ystroiva i zaiba6... samy da kaja 4e spomenaaneto na dr mom4e 6e my naprai gadno - tva ve4e trqq si re6i6 kak iska6 da ostavi6 4oveka....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
А сега стана още по-гадно!!!Намеси се и трето момче,а и него харесвам много.Гаджето ще го режа,ама не знам какво да правя с другите две.PLS HELP!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
ПорасниПървоначално написано от EmO_KiD_;(
Ти се влюбваш във всеки трети,това не е нормално,след няколко часа ще пишеш,че вече има и четвърти
![]()
tuzaro,wasntme_ и мен ме бройте пратив емотата![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
напълно съм съгласнаПървоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
![]()
just a kid۵
Може би е к*рва, може биПървоначално написано от _WiTh`LoVe_
![]()
![]()
![]()
хмм vyob6te ne trqbva da ti puka kakvo mislqt priqtelite ti po toq vypros preceni koi iska6 koi obi4a6 pove4e i koi 6te si po 6tastliva i taka
![]()
![]()
![]()
uspeh \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
хмм vyob6te ne trqbva da ti puka kakvo mislqt priqtelite ti po toq vypros preceni koi iska6 koi obi4a6 pove4e i koi 6te si po 6tastliva i taka
![]()
![]()
![]()
uspeh \
/ \
/ \
/
Може,нищо чудноПървоначално написано от tuzaro
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...