.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

как да оправя размазана снимка :)

здравейте искам да ви попитам мога ли с Photoshop да оправя леко размазана снимка ... Наскоро си изтеглих програмата и все още се уча и за това реших да ви попитам ако някой знае нещо ще съм благодарна ако каже Благодаря предварително
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Град
    stara zagora
    mi maika mi postoqnnu raboti na tfa oba4e az znam 4e edinstfeniq na4in da oprai6 razmazana snimka e da namali6 rezoluciqta ili da namali6 snimkata drug na4in nqma tursi ne6ty f image ili ne6ty takova be6e
    I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
    аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
    За мен парите са средство, а не цел,
    впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......

благодаря за отговора ,но ще се радвам и някои друг да напише нещо ... или ако неможе с Photoshop някои може ли да каже някаква програма .. ???

Forslor
    Guest
    Опитай със Filter > Sharpen

А така и така сме почнали. За да махнаш noise, често срещан проблем при снимки с телефон, ти преппоръчвам neat image

Ctrl + L за да оправиш levels на снимката. После оправи контрастта, цветовете, анамли на 80% изображението
    изчисти шума с Reduce Noise от Filters->Noise
    може и да изглежда по-добре след това снимката

благодаря много И сега ако някой ми обясни как се работи с neat image ще бъде много добре

Цитирай Първоначално написано от roskbbb
    благодаря много И сега ако някой ми обясни как се работи с neat image ще бъде много добре
    питай google

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си