- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали да му вярвам или не?!
+1Първоначално написано от TheNightRider
Животът е адът описан в Библията!
да! знам какво ти е! бях в същото положение! оказа се , 4е мом4ето ми НЕ е спал с нея , а тя - тъпата курва - е пуснала тоя слух за да скъсаме... може и при теб да е така... нз.. поразпитай пове4е хора , но ако онази е разказала на вси4ки една и съща измислица няма как да ти кажат истината за жалостти си познаваш приятеля ако можеш да му вярваш...прости му! .... и друго - ако скъсате онази ще му се набута (такива само това 4акат) и ще отстъпиш пред нея , а това не трябва да става ! УСПЕХ , но по - добре му прости и после го дръж изкъсо!
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
ми нз..ох..спорд мен.вярно ако е направил нещо тва е ужасно..но щом сажелява и е плакал и те е молил наистина се 4увстава виновен и т.н и нз кажи му да ти обясни си4ко..няма не помни..ше си спомни и тогава реши какво да правиш
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Dori i da e stanalo ve4e e fakt.Nikoi ne moje da popravi minaloto.Ako mu vqrva6 4e darji na teb prodalji da si s nego.A na onaq ku4ka i kaji 4e znae6 istinata i napuk pak 6te si s nego.Sega i na neq da i e gadno 4e ne e uspqla da vi razdeli.No pri sledva6tata izdanka ima6 pravo da mu bie6 6uta![]()
Еми или той се е позабавлявал и сега крие от теб или тя иска да ви раздели. Немога да ти кажа на кой от двамата да вярваш. Защо не вземеш да попиташ някой от другите,които са били с тях.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Вярвай на него! Доста хора преди мен изясниха причините :P
значи....точно това и направих - на оная кучка и казах да не се доближава до него (може да хване моя некоя болест и с поглед сигурно) и че достатачно дълго съм била с него тъи че нека да ме смята за наивна аз ще му дам още един шанс...![]()
![]()
![]()
![]()
а и на моя му казах че като се видим(тъй като в момента съм в друг град) ще му лепа такива шамари че ще му се доплаче за дето така ме ядосва с неговите глупости...
Благодаря за отговорите на всички!