- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му кажа или да продължа да се преструвам...
Ами..преди около седмица пуснах една темичка..Значи по-най тъпия начин едно момче ми каза,че не иска да сме заедно още преди всичко да е започнало.Та аз си мислех,че ме е изпреварил,защото и на мен нещо не ми беше добре с него.Не исках аз да съм кучката и да повтарям грешките си..
Та нещо обаче тоя човек не ми излиза от главата...Виждам го всеки ден в даскало и като го видя корема ми се свива на топка..Точно в онзи момент и аз не знаех какво искам ,но сега съм още по-объркана..Как искам да отида и да го целуна...Но не мога!
До сега , пред всички, аз се "радвам",че той е постъпил така..обаче не е така .. ИСкам го обратно .. само за мен![]()
Да продължавам ли да се крия..или трябва да му кажа? Моля ви .. дайте съвети![]()
![]()
Pogovorete,no mu go kaji po zaobikolen na4in,ina4e 6e mu povdigne samo samo4uvstvieto.![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
мхмПървоначално написано от Cool_Bitch
![]()
Животът е адът описан в Библията!
kaji mu go no po po zaobikolen na4in 6ot ima 6ans da ti se ismee v liceto a tva 6 e mn gadno i bolezneno za teb
JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa
Napravi ne6to kakvoto i da e.Ne 4akai toi da napravi stapka kam teb,za6toto 6te si ostane6 s 4akaneto.Mislq 4e nqma kakvo da gubi6 ako probva6Uspeh!
absolutno sam saglasnaПървоначално написано от Cool_Bitch
uspex
,,,,,,,,,,,,,,,,
Намекваи му,зарибяваи иначе ще го изпуснеш,но не му тичаи зад гъза защото ще му повдигнеш много самочувствието както казаха по горе. Според мен явно не си знаела какво изпитваш в началото![]()
Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....
Ъ...вие жените не говорите ли нашия език? Щом някои ти казва не...защо продължавате да искате и да му се натяквате...е да вярно че всеки иска това което няма...ама я се стягай най много да ти се изсмее и пак няма да се получи нищо а дори да тръгнете надали имате голямо бъдеще...Just give up...
Човекът ти е казал, че не ще да сте заедно, това не е зависело от това дали ти го искаш или не, защо мислиш, че сега мнението му се е променило? По-вероятно той все още да е на същото мнението, со гет оувър ит и продължавай напред, това е скапаният живот.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Остави го и го забрави, нищо няма да стане с него.За една седмица надали нещо се е променило...
Напълно съм съгласна, какво ще му намеква и т.н. той като няма чувства ... просто го забрави!Първоначално написано от Josefinne
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Според теб ако му кажеш, ще има ли шанс да се съберете? Какво те кара да мислиш, че след като веднъж ти е казал, че няма да се получи, да стане обратното и да се съберете и да бъдете мн щастливи заедно? Ако не ти подсказва по ник'ъв начин, че и той съжалява, както теб... мисля, че е по-добре да се правиш на 'доволна'... пък и така ще го е яд повече... (защото дори и да не е имал чувства към теб 100% му е тъпо, че 'не страдаш' по него...).
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
+1Първоначално написано от Josefinne
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Първоначално написано от GregoryHouse
нищо ли4но и вие не си разбирате понякога "ВАШИЯ" език.ина4е за останалата 4аст от мнението съм съгласна
В това е въпроса..Мисля,че го е подтикнала една приятелка да ми каже така..защото тя много го харесва още (бивши гаджета са,но това беше преди 3 годиниСпоред теб ако му кажеш, ще има ли шанс да се съберете? Какво те кара да мислиш, че след като веднъж ти е казал, че няма да се получи, да стане обратното и да се съберете и да бъдете мн щастливи заедно) .. Той не я харесва .СИГУРНА СЪМ!!
Толкова беше мил и добър с мен ,че не може просто така да се промени за 2-3-5 часа...Има нещо..
![]()
Забравиго!С времето всичко минава(казвам го от личен опит),макар че много боли.
Suavemente besa me,que quiero sentir tus labios besando me otra vez!
abe ne vqrvam zarad nqkakvo momi4e(Biv6e gadje) da ti e kazala taka...Първоначално написано от Pain_F
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Аха и аз така мисля късметче.Първоначално написано от Cool_Bitch
![]()
КоГаТо МоГа ПрОщАвАм, КоГаТо ИсКаМ уСпЯвАм, КоГаТо ДоКоСвАм ВъЗпЛаМеНяВаМ, кОгАтО цЕлУвАм СгРяВаМ, кОгАтО оБиЧаМ нАрАнЯвАм!!!
spored men , ne trqbva da mu go kazvash vednagamojesh da se pointeresuvash ot poznati i t.n. i da namerish nachin da se posblijite nanovo , zada ne go izgubish i kato priqtel i kogato i ti i toi porazmislite nameri nachin da mu go kajesh , ako vse oshte go iskash , ama ne sys zaobikolki , ami napravo ... momchetata ne razbirat ot nameci
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж