- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сладка съдба
vie vqrvate li v sadbata... 4e to4no tq ponqkoga kogato nai malko o4akvame ni vplita v mrejite na lubovat
a sa6to da vi pomolq ako nqkoi ima luboven horoskop mejdu zodiite da mi go dade pls![]()
Вярвам в съдбата - определено да!
Не за вражда, за обич съм създадена!
Вярвам,че нещо, ако е писано да се случи,ще се случи.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
съдба?-вероятно има,не е установено със сигурност,но досега не ме е връхлитала
а щом искаш хороскоп,кажи за кои зодии ти трябва
za kozirog sas vs drugi
i az vqrvam v sadbata poneje tq seopqvi savsem neo4akvano![]()
prosto trqbva da q ostavim tq da si svar6i rabotata
![]()
![]()
4estno kazano ne vqrvam... vqrvam na tova, koeto vijdam i tova za koeto ima nqkakvi dokazatelstva - moje bi tva me pravi zablydena i t.n... no prosto taka razsajdavam az... dokato az re6avam kakvo da pravq i t.n. za mene si e 4ista sly4ainost da kajem 4e sam se sre6tnala s nqkogo...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
i az vqrvamamm moje li i na men da mi dadete lubovniq xoroskop za kozirog m/u drugite zodiii
![]()
,,,,,,,,,,,,,,,,
Ако я има, я мразя, ако я няма ми е се тая![]()
We all have problems, mine are just more important than yours.
Може би съществува....но понякога е много гадна...и най хубавите неща се случват когато най много не очакваш..
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
Донякъде вярвам в съдбата.Според мен всичко, което ти се е случило има някаква цел и е трябвало да стане така.
любовна съвместимост -козирог:
Овен-прекалено войнствен знак-![]()
![]()
Телец-дълбока любов -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Близнаци - невъзможна връзка -![]()
Рак - перфектни партньори -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лъв - любопитно,но възможно -![]()
![]()
![]()
Дева - трептенето на земята -![]()
![]()
![]()
![]()
Везни - неразумно -![]()
![]()
Скорпион - страстна връзка -![]()
![]()
![]()
![]()
Стрелец - стрес,който трябва да се избягва -![]()
Козирог - върхът на щастието -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Водолей - взаимно допълване -![]()
![]()
![]()
Риби - сюблимен романс -![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярно е ,поне това,което пише за мене
вярвам в случайността, вярвам че понякога нещо трябва да се случи, но не го наричам съдба...за мен това са неизбежни неща
иначе, козирог с овен за връзка не става, казвам го от опит, не само мои личен, а и на други приятели..по принцип би трябвало да се разбираш с другите земни знаци - телец и везни, противоположни са ти въздушните - близнаци, везни,водолей...но всичко е стргого индивидуално и не зависи само от слънчевия знак, а от лунния и от асцендента
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Да, вярвам в сдбата. Все пак съм фаталистка. А тук можеш да прочетеш любовния хороскоп, който искаше....http://www.humoran.com/?page=love[/url]
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удявишПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
Ей в това вярвам.
e mn koziroga se sabrahme
Да ..аз съ6то вярвам в сътбата.. най хубавите моменти в любовта се слу4ват когато 4овек най малко о4аква.
taka e![]()
И аз вярвам.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Аз определено вярвам в съдбата.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
OOO da opredeleno vqrvam v sydbata no sym i romanti4ka (egati ujasa) moje i da e za tva [/i][/code][/list]
Всеки си има гледа точка...но понеже съм заклет атеист...за мен няма такова нещо като Бог,ангели,съдби и дяволи...пък тоя израз "Щом му е писано ще стане"...сте го лапнали от баба и дядо...и ми е много интересно къде е записано това дето ще стане...
Просто казано Не не вярвам.
П.п: @LoViN`You то и аз съм романтик ама не вярвам в тия глупости...
Да вярвам в съдбата до една степен.Мисля,че живота на един човек не зависи на 100% от съдбата.Лично според мен тя е 50% и останалите 50 са решенията на дадаен човек.Може да зависят някои неща от съдбата,но не всички.Мн мразя когато някои след някакво разочорование или неуспех каже `Еми така ми било писано`или`Такава ми е съдбата` ,съдбата е до една степен останалото зависи от нас самите.Това,че примерно съм се провалила в изпита не означава че съдбата ми е виновна,а означава че просто не съм била подготвена за даденият изпит.Има съдба поне според мен,но не от нея зависят на 100% нашите успехи или падения.Поне според мен е така.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
точно такаПървоначално написано от Ани
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Az lichno ne vqrvam mnogo mnogo v sudbata,no...de da znam i az...moje i da sashtestuva.![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...