.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Мега фен Аватара на Blab
    За всяко нещо си има причина.Каквото е писано да се случи ще стане.Трябва да се бориш за постигане на целите си.
    Съдбата, да, вярвам в нея дотолкова, че тя крие някакви планове за всеки от нас...оттам насетне личната ни воля и желания се намесват.

вярвам
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Мне, живота е такъв, какъвто си го направиш... За всичко в тоя живот трябва да се бориш, да полагаш труд и да го постигаш или го губиш... (според мен)
    The reasons of love... <3

Ami az tvurdo vqrvam v sudbata!Znam,4e vsi4ko koeto se slu4va se slu4va za ne6to koeto 6te se slu4i po-natatuk!Sigurna sum,4e ima ne6to takova,za6toto sa mi se slu4vali mn ne6ta,koito sa mi dokazali i sa me nakarali da povqrvam ,4e su6testvuva podobno ne6to!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Viarvam v zakona na privli4aneto.Vsi4ko koeto ni se sly4va e predizvikano ot nas samite suznatelno ili ne.Jivota mi bi se obezmislil ako niamam vuzmojnost da go promenia kakto az iskam.
    Ne viarvam v sudbata.

ВЯРВАМ!!!как иначе се влюбих в момче,което живее на 150км и се запознахме мн случаино..

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Абсолютно вярвам в съдбата. Тотална привърженичка съм й... личен опит.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Всеки си има гледа точка...но понеже съм заклет атеист...за мен няма такова нещо като Бог,ангели,съдби и дяволи...пък тоя израз "Щом му е писано ще стане"...сте го лапнали от баба и дядо...и ми е много интересно къде е записано това дето ще стане...

Просто казано Не не вярвам.

П.п: @LoViN`You то и аз съм романтик ама не вярвам в тия глупости...
    romantik vika.... ne6to mn negativno si nastroen kam vsi4ko za da si romantik
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Бургас
    аз до някъде вярвам
    OnLy God CaN Judge Me !

съдба има за тези,които вярват в нея.останалите сами си определят бъдещето.така мисля аз
    We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!

Град
    gr.Vidin
    Emi vqrvam v satbata!1 Prosto 6te dam za primer roditelite si Tati e ot Vidin maika e ot kardjali i sa se sre6tnali v Ruse.E Rastoqnieto mejdu Vidin i KArdjali i 500km i ot Vidin/Kardjali do Ruse e 500km ako tva ne e satba kvo e? :P :P :P

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Да вярвам в съдбата! Каквото е писано това ще стане!Няма друг изход

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Да вярвам в съдбата! Каквото е писано това ще стане!Няма друг изход
    Dobre de ti me4ti i celi niama6 li? Sedi6 si i 4aka6 tova deto e pisano da se sly4i? Ne se li bori6 za da postigne6 ne6to? Kak moje6 da kaje6 4e kakvoto e pisano tova 6te stane? Moje da ti e pisano da stane6 6ofior na TIR ma poneje ne znae6 se opitva6 da zavur6i6 pravo primerno xaxaxa...
    Ebati logikata deto imate vsi4ki!

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Вярвам и още как... Прекалено много примери бих дала... няма да ми стигне мястото.
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Хм... дали вярвам в съдбата. Значи по принцип моята теория е, че всеки човек има съдба, но важен е избора! Има нещо, което ни подтиква да вървим напред, но ние сами решаваме дали да минем напряко, от ляво или от дясно... Но пък да ви кажа... на няколко пъти през живота ми са се случвали наистина много странни неща, толкова случайни, че мога да ги нарека съдба. И наистина бях потресен, така че на този въпрос не мога да отговоря твърдо, че има съдба или пък че няма! Както казах, важен е изборът!
    Нищо не съхне по-бързо от сълза...!

Град
    Търново.... Велико Търново

Re: сладка съдба

Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    a sa6to da vi pomolq ako nqkoi ima luboven horoskop mejdu zodiite da mi go dade pls
    философията на хороскопите би била вярна ако земята беше центара на слънчевата система/галактиката /вселената.... тфа са глупости измислени така че да отговарят на възможно най-много типове хора ... защо сме толкова наивни, съмнявайте се в всичко което четете ....

Да,вярвам в съдбата-няма случаини неща според мен..
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

12345678

невярвам че има ткива работи ... но ако има .. определено ме е урчясала

Град
    ibIzAaAa
    Никога не съм вярвала в съдбата... И не мисля за повярвам хяхя

вярвам че съществува някаква сила неподвластна на хората! можем да я наречем и СЪДБА! мога да кажа че съдбата направи така че да съм сега с гаджето ми мн случайности ни събраха ! да вярвам в СЪДБАТА!!!
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    да има нещо такова като съдба защото всичко което ти се случва не е случайно
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Според мен няма съдба...Правиш си всичко сам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си