- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- сладка съдба
За всяко нещо си има причина.Каквото е писано да се случи ще стане.Трябва да се бориш за постигане на целите си.
Съдбата, да, вярвам в нея дотолкова, че тя крие някакви планове за всеки от нас...оттам насетне личната ни воля и желания се намесват.
вярвам
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Viarvam v zakona na privli4aneto.Vsi4ko koeto ni se sly4va e predizvikano ot nas samite suznatelno ili ne.Jivota mi bi se obezmislil ako niamam vuzmojnost da go promenia kakto az iskam.
Ne viarvam v sudbata.![]()
ВЯРВАМ!!!как иначе се влюбих в момче,което живее на 150км и се запознахме мн случаино..![]()
![]()
Абсолютно вярвам в съдбата. Тотална привърженичка съм й... личен опит.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Първоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
romantik vika....
![]()
![]()
ne6to mn negativno si nastroen kam vsi4ko za da si romantik
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
съдба има за тези,които вярват в нея.останалите сами си определят бъдещето.така мисля аз
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
Emi vqrvam v satbata!1![]()
![]()
![]()
Prosto 6te dam za primer roditelite si Tati e ot Vidin maika e ot kardjali i sa se sre6tnali v Ruse.E Rastoqnieto mejdu Vidin i KArdjali i 500km i ot Vidin/Kardjali do Ruse e 500km ako tva ne e satba kvo e? :P :P :P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да вярвам в съдбата! Каквото е писано това ще стане!Няма друг изход![]()
Dobre de ti me4ti i celi niama6 li? Sedi6 si i 4aka6 tova deto e pisano da se sly4i? Ne se li bori6 za da postigne6 ne6to? Kak moje6 da kaje6 4e kakvoto e pisano tova 6te stane? Moje da ti e pisano da stane6 6ofior na TIR ma poneje ne znae6 se opitva6 da zavur6i6 pravo primerno xaxaxa...Първоначално написано от HePeAJIeH
Ebati logikata deto imate vsi4ki!![]()
Хм... дали вярвам в съдбата. Значи по принцип моята теория е, че всеки човек има съдба, но важен е избора! Има нещо, което ни подтиква да вървим напред, но ние сами решаваме дали да минем напряко, от ляво или от дясно... Но пък да ви кажа... на няколко пъти през живота ми са се случвали наистина много странни неща, толкова случайни, че мога да ги нарека съдба. И наистина бях потресен, така че на този въпрос не мога да отговоря твърдо, че има съдба или пък че няма! Както казах, важен е изборът!
Нищо не съхне по-бързо от сълза...!
философията на хороскопите би била вярна ако земята беше центара на слънчевата система/галактиката /вселената.... тфа са глупости измислени така че да отговарят на възможно най-много типове хора ... защо сме толкова наивни, съмнявайте се в всичко което четете ....Първоначално написано от lofff1991.f
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Да,вярвам в съдбата-няма случаини неща според мен..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
невярвам че има ткива работи ... но ако има .. определено ме е урчясала![]()
Никога не съм вярвала в съдбата... И не мисля за повярвам хяхя![]()
вярвам че съществува някаква сила неподвластна на хората! можем да я наречем и СЪДБА! мога да кажа че съдбата направи така че да съм сега с гаджето мимн случайности ни събраха !
да вярвам в СЪДБАТА!!!
![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
да има нещо такова като съдба защото всичко което ти се случва не е случайно![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Според мен няма съдба...Правиш си всичко сам...