.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

бритона ми ...

значи проблема е следния къпя се секи ден и си изправям бритона секи ден знам че не е полезно но... и от 2 -3 дни дори и да го изправям пак се подгъва .... казаха ми че бил изтощен .. може ли някой да помогне с кво да го опрая

Голям фен
    emi hvani go s fibi4ka tai nqma da go gori6 az tai praq 4e i mn vze da mipre4i

ем аз съм момче...

emi 6tom ti se e izto6tila kosata polzvai balsam prepora4vam ti sunsilk aa i ne si mii kosata vseki den
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

Нагъва се от времето,защото е влажно.След като ползваш пресата слагаш ли лак или гел ,за да фиксираш косата?Ако не,това би трябвало да помогоне.Но щом са ти казали ,че ти е изтощена косата не е зле да идеш малко да се подстрижеш.

ако ти се подвива бритона, то е от влажността на въздуха...
    няма к'во да правиш.. излезеш и навие ли се... греда...
    при мен като стане така си го прибирам с една щибичка... и хич не ме е.е, че вънка валяло пък той се навил като опашка на прасе
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Plovdiv
    подвиването не е фактор за изтощена коса ... по-скоро е от времето... когато спре да ти се налага да я изправяш, а си стои права тогава може да се притесниш, че е изтощена... мойта така откакто почнах да я изрусявам и изправям с преса.... от къдрава ся вече си е почти права...

ami ima edni fiksatori na L'oreal i na Avon sa6to,koito se majat i kosata ti stava mngo laskava i super meka,te sa za izpravqne specialno,i tka pesti6 vreme ot precata,nanasqt se i se izpravq idealno i podhranva na Avon sa do 10 lv.a na L'oreal mislq 4e sa 15-20 nai mnogo. uspeh

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    postriji si malko bretona,spored men tva e problema
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

след като го изправиш го напръскай с лак

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Е,аз пък съм момиче и с моята дълга коса...пак всеки ден я мия и я изправям...не ми е изтощена,защото се грижа достатъчно добре за нея.
    Бретона ти в случая се начупва от влажното време.Слагай лак преди и след преса,като след пресата го изсушавай веднага със сешоар,за да се втвърди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си