- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера какво чувства ..??
Когато ходи6 с някое мом4е много дулго време и си сигорна в чувствата си .. а той никога не показва своите .. как да разбере6 какво изпитва към теб ..???![]()
Ходя с едно момче вече 2 години а до този момент не съм обедена в чувствата му.. Казвал ми е че ме оби4а но това по ни6то не личи .. питала съм го много пъти а той все се измъква и не ми казва .. незнам как да съм сигорна в него ?![]()
Pogovori s nego..Nz to4no kak moje da se tulkuva tova.Moje da go e strah da ti priaznae 4ustvata si,za6toto go e strah da ne te zagubi..Ili puk prosto da ne iska ve4e da ste zaedno.Dano vsi4ko zavur6i polojitelno...Uspeh![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
abe da i cql jivot moje da ne razbere6 tes maje mn sa taini zajalost vs sa takiva
най тъпото е че ако му пи6а смс и там го питам какво изпитва той не ми отговаря .. ако го питам .. той казва не6то от сорта " Какво иска6 да ти кажа" и някакви от този сорт .. веднъж му изпратих вазможно най сладкия смс на който всеки би отговорил и той пак ни6то не ми написа ..![]()
Явно не иска да показва чувствата си, чувства се уязвим...Но пък от друга стана - доста време сте заедно, не от един месец.И да си ги покаже, какво толкова?Това само ще те зарадва, нищо друго няма да се промени.
Може пък и да не е любов това, което изпитва към теб.
Ами поговорете, но без sms-и. Кажи му, че така не се чувстваш сигурна и искаш да знаеш дали наистина те обича, или пък иска да скъсате, защото вече чувствата му не са толкова силни.
We all have problems, mine are just more important than yours.
не можеш да разбереш,това само той го знае.а колкото и да го питаш все ще ти казва това,което искаш ти да 4уеш или това ,с което ще се измъкне.щом е с тебе 2 години ,зна4и има нещо.това е достатъ4но показателно
ami nai-dobre pogovorete za tova...kaji mu kakvoto kaza na nas...
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Абслююютно същата ситоация,като моятаОпитай се повече да говорите за това.Питай га защо не е отговорил на СМС-а(може наистина да е искал,но нещо да го е спряло) Абе ГОВОРЕТЕ бе хора ГОВОРЕТЕ помеждуси .Само той си знае защо е талкова затворен и загадъчен.
Ами виж сега момчето може да е като мен ... аз чувствата си колкото и да са силни не умея и не обичам да показвам.Крия ги в себе си и ако не започнат да се съмняват и да ме разпитват и да търсят доказателства няма и да го направя.Така,че поговори с него.Може би и той е така .... ако не поговорите няма как да разбереш.Попитай го каква е причината да не показва чувствата си.
искам да змам какво то4но да го попитам за да не смени темата или не6то от този сорт а да ми отговори ..
имали други момичета които си падат по него. ако да, изневерява ли ти >?
ако отговора на 1вия въпрос е " не " .... бъди спокойна обича те ако е "да " - разбери дали ти изневерява а ако ти изневерява .......
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
ми обикновенно момчетата не са като момичетата за всяко второ нещо - милуу обичам те ала балаПървоначално написано от sexyto_947
щом е с тебе значи не си му безразлична
Ами ти си го питала и той ти е казал,че те обича какво точно искаш
Еми може би просто не си изразява чувствата така както ТИ искаш.. Или просто е от този тип хора които не си показват много много чувствата - сдържат се![]()
Животът е адът описан в Библията!
i o6te go tyrpi6???? q go pitai men li4no mnou me draznqt myjete i tehniq "problem" s izrazqvaneto na 4uvstva![]()
![]()
no ot dr strana 6tom yte tyrpi ve4e 2 godini sigurno te obi4a
![]()
![]()
ae neznam myjete sa takiva goveda