- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- starata lubov...dali e vyzmojno da se vyrne?
Kak mislite?Vyzmojno li e?I slu4valo li vi se e?Bili ste s nqkoi,razdelili ste se taka sqkash tova e naistina kraq,no sled vreme(imam predvid ne kratka razdqla,a meseci) otnovo ste se sybrali,vypreki 4e ne ste vqrvali 4e tova e vyzmojno?Kakvo mislite po vyprosa?
Az smqtam,4e ako edna lubov e bila istinska,ako sa sa6testvyvali istinski 4uvstva mejdu dvama 4oveka,te ostavat zavinagi,dori edin den nqkoi ot dvamata da kazva 4e ne gi izpitva,te sa tam nadylboko.I shtom gi e imalo,shte gi ima vinagi,dori ne tolkova silni.
starata liubov ryjda ne hva6ta
be crazy!!!..and love the world!
Случвало ми се... Тази година бях с едно момче.Януари месец скъсахме...Той тръгна с друга.Не мислех,че отново може да стане между нас.Но ето,че май месец..Пак се получи... Каза ми, че не е спирал да мисли за мен през последните 4 месеца.. Е,скъсахме и 3-ти път едва ли ще има.. Но ... Стига толкова за мен
Извода е,че е напълно възможно!
LaraFairie Photography ...
Старата любов ...ами стара си е . За да е свършила е имало някаква причина . Веднъж за малко да се събера с бившия си след 2-3 месеца обаче просто както казах имаше си причина всичко да свърши и не мисля че след 2-3 месеца нещо щеше да се промени .
Първоначално написано от sasha_90
Значи една приятелка обичаше мнооого гаджето си...но скъсаха заради глупости.После тя осъзна, че още го обича и той нея и пак тръгнаха...е скъсаха отново де, като този път бяха заедно по-малко и доста повече проблеми имаха...и после са имали някаква зарибявка доколкото знам...
Та, възможно е.Любовта остава закътана там някъде.Но наистина не е като първия път.
П.П. Не говоря за себе си защото не ми се е случвало такова нещо![]()
хъхъ..
Ами според мен неможе да съществува просто се сещаш за хубавите ви мигове и си мислиш че пак може да стане нещо но НЕ прави тази грешка да се сабирате отново защото ще сайаляваш уверявам те аз вече го направих веднаж мислех си че всичко ще е пак както преди но уви бяхме няколко месеца и се скарахме после болката беше не 2 не 3 а многократно пъти по голяма от първия път така че по-добре не но все пак изборът си е твои.И пиши какво е станало. Успех!
НЕ
Тя любовта може да се върне, ама едва ли ще е като старата -смисъл такъв че няма да са същите чувства! Ще са отслабнали!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Първоначално написано от MajeStic
А колко време сте били разделени ?
Ти я чувстваш по-близка, а тя теб как те чувства? МОже и да си прав, но моята гледна точка си е такава![]()
Ами може незнам при мен беше точно обратното за сажаления но все пак зависи поради какви причини сте се скарали и още куп други работи...
месеци... и на това му викаш не кратка раздяла??? а как ще ти прозвучи "Още обичам едно момиче, което не съм виждал 3 години"???Първоначално написано от Love... ;(
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Добре деПървоначално написано от MajeStic
... има и изключения
![]()
Този пост, написан с червено и с голям сайз, трябваше да звучи навярно мъдро... но беше написан на латиница от идиот => не е мъдър.
Но аз ша та попитам, ами ако старата ми любов е печка?!Първоначално написано от ^_crazy_^
Syglsna sam s teb.Vyzmojno e,no zavisi ot situaciqta.Naprimer az sam se sabirala s edin chovek sled po4ti ednogodishna razdqla.1-viq pyt slojih kraq,2-riq pyt sashto,vypreki 4e ima 4uvstva kam nego.No tova e minalo...i sega sashto izpitvam neshto kam tozi chovek i ne samo kam nego,a kam mom4etata,s koito sam hodila po-seriozno.Chast ot onezi chuvstva sa zapazeni v men i shte si ostanat tam,zashtoto shtom vednyj gi e imalo otnovo e vyzmojno da se poqvqt.
Tova bqh azПървоначално написано от Анонимко
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Мда, със сегашният ми приятел бяхме разделени за няколко месеца, но през това време се виждахме. На края се реших пак да се съберем и до сега не съжалявам![]()
Но това е само при положение, че връзката първия път не е била изчерпана.. в противен случай не виждам смисъл да се събираш с някого само защото ти е навик.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ThAt'S rIghT \Първоначално написано от ^_crazy_^
/