.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~

Какво е това???

ZDr Iskam suvet ot vas i 6te vi buda blagodarna ako mi go dadete.Predi vreme bqh pisala statiq za edno mom4e,koeto haresvam.(Nqkoi moje da si spomnqt)Ta....Dnes kogato vleznah v Skype edin moi priqtel ot klasa iska6e da mu kaja negoviqt Skype.E,kazah mu go,no toi kaza 4e ne moje da go nameri.Kazah mu go po drug na4in,no pak ne moje da go nameri.E kak kato toi e na liniq.Kajete mi spored vas naro4no li e nakaral drugoto mom4e da me pita.Za6toto drugoto mom4e 200 puti mi povtori da mu pi6a(na tozi koito haresvam)Kak da ne moje da go nameri?Shte vi buda blagodarna ako mi pomognete
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Мисля че онзи просто е искал да си пишете, но не е искал той да завързва разговора ама не знам де, може и да му е скапан скайп на онзи

Цитирай Първоначално написано от SilverAngel
    Мисля че онзи просто е искал да си пишете, но не е искал той да завързва разговора ама не знам де, може и да му е скапан скайп на онзи
    Съгласна съм.
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Възможно е и онова мом4е да го е накарало но не таи големи надежди за6тот може и да не е ..

Повече от фен
    Или твойто момче го е накарало или този синпатяга не е могъл да завърже разговор и е говорил каквото му падне.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Или твойто момче го е накарало или този синпатяга не е могъл да завърже разговор и е говорил каквото му падне.

съгласна съм.Може би момчето е искало да ти пише и да не се е сетил за друга причина.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

nai veroqtno toq te haresva symnqvam se da go e nakaral dr pykk ddz ima samo edin na4inda razbere6

А може просто тоя от класа ти да е полу-идиот...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    А може просто тоя от класа ти да е полу-идиот...
    Напълно възможно е \/
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си