.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Моят проблем

първо искам да се извиня ако не оформя добре темичката ми,но се надявам да ми простите Моята история не се различава много много от на другите-ето я и нея-имам си сериозен приятел от 4 месеца и половина.Но нещата между нас не вървят,защото той е много ревнив(не казвам че проблема е само в него и аз си имам вина)-той се цупи когато излизам с приятели и особено с момчета.Като изключим това той се държи добре с мен огажда ми и ми доказва по всякакви начини,че ме обича много.Но въпреки всичко това аз имам 1 желание-искам да бъда с бившия ми приятел,който мисля че още обичам.Преди 1 седмица си писахме в скайп и той се държеше много мило но оттогава не ми пише и не ми отговаря.Аз искам да бъда с него дори само за ден въпреки че може да ми се възвърнат чувствата.Но дилемата ми е дали да си бъда сас сегашния приятел и да не обръщам внимание на другите или да бъда веднъж с бившия(и как да го накарам да идем на кафе без той да си мисли че имам чувства) моля да ми дадете ако не съвети поне мнение благодаря ви предварително

Повече от фен
    Ам гледай сега, щом толкова много те ревнува значи много те обича и не иска да те загуби.В това няма нищо лошо.По думите ти личи, че е луд по теб.Но май ти не си много влюбена.Щом обичаш бившия си то тогава връзката ти с новото момче е обречена.Поговори и с двамата и ако имаш отново шанс с бившия върни се при него.Но внимавай да не направиш така, че от два стола да паднеш на земята.И смао един съвет недей да лъжеш сегашното си гадже, той явно много държи на теб.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Ам гледай сега, щом толкова много те ревнува значи много те обича и не иска да те загуби.В това няма нищо лошо.По думите ти личи, че е луд по теб.Но май ти не си много влюбена.Щом обичаш бившия си то тогава връзката ти с новото момче е обречена.Поговори и с двамата и ако имаш отново шанс с бившия върни се при него.Но внимавай да не направиш така, че от два стола да паднеш на земята.И смао един съвет недей да лъжеш сегашното си гадже, той явно много държи на теб.

+1
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на sasha_90
    Трябва да решиш какво точно искаш.Не можеш да имаш гадже и в същото време да се надяваш и бившия да ти обърне внимание.Според мен трябва да гледаш напред т. е. да си останеш със сегашното гадже,защото може с бившия да нямаш късмет,а пък и какъв смисъл има да се връщаш назад в меналото.Нали трябва да гледаме напред?

Град
    Shumen
    Az vikam da si ostanesh s1s segashnoto gadje o4evidno mn ama mn te obi4a
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Az vikam da si ostanesh s1s segashnoto gadje o4evidno mn ama mn te obi4a
    saglasna sam
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

Повече от фен
    Град
    Варна
    Аз пък ти предлагам следното. Кат искаш толкоз много ебане на старо вземап бившото си гадже на кафе у вас когато ваште ги няма и го оставяш да ти набие 2-3 пишки в челото. Ако новото ти гадже ревнува,можеш лесно да го оправиш с 2 шамара или да му се дадеш анално. Извинения от рода на второто всеки приема.

Emi toi za da te revnyva to e qsno 4e mnogo te obicha i iska da e s tebe ti za da si s nego 4 meseca edva li ti e bezrazli4en.....a za bivshiq...nedei si misli 4e vednaj kat ti e pisal po milo i ima neshto....a i se opitai da go zabraish sega si imash priqtel pri tova seriozen....ama neznam se pak ti si reshavash

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от DivoTo_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e

+1
    +2
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на koalka
    Сегашния ти приятел с право те ревнува...От къде на къде ще имаш чувства към бившия?Заределете се и това е, не заслужава да бъде лъган, особено, ако се отнася добре с теб.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Спри да му даваш поводи да бъде ревнив, какво се оплакваш? Ако не те ревнуваше при положение, че имаш чувства към някой друг, тогава той самият нямаше да има чувства към теб. и ако наистина си го харесваш - спри да мислиш за когото и да е друг и нещата ще се оправят. Но струва ми се, че не е така и само мотаеш момчето.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

normalno e da te revnuva...no nqma smisal da ste zaedno ako vse o6te obi4a6 biv6eto ti gadje pove4e ot nego
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    Там, където е сърцето...
    Хм това че бившия ти се е държал дружелюбно неозначава непременно,че може пак да се получи м/у вас.
    Както описваш сегашното ти гадже май много те обича. Според мен по-добре остани със сегашния,че представи си да зарежеш момчето и бившия ти да те одреже тогава ще съжаляваш че си оставила сегашния
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си