първо искам да се извиня ако не оформя добре темичката ми,но се надявам да ми простите Моята история не се различава много много от на другите-ето я и нея-имам си сериозен приятел от 4 месеца и половина.Но нещата между нас не вървят,защото той е много ревнив(не казвам че проблема е само в него и аз си имам вина)-той се цупи когато излизам с приятели и особено с момчета.Като изключим това той се държи добре с мен огажда ми и ми доказва по всякакви начини,че ме обича много.Но въпреки всичко това аз имам 1 желание-искам да бъда с бившия ми приятел,който мисля че още обичам.Преди 1 седмица си писахме в скайп и той се държеше много мило но оттогава не ми пише и не ми отговаря.Аз искам да бъда с него дори само за ден въпреки че може да ми се възвърнат чувствата.Но дилемата ми е дали да си бъда сас сегашния приятел и да не обръщам внимание на другите или да бъда веднъж с бившия(и как да го накарам да идем на кафе без той да си мисли че имам чувства) моля да ми дадете ако не съвети поне мнение благодаря ви предварително