Здравейте, ще се опитам да разкажа накратко моята история и да ви помоля за съвет. Бях с едно момиче, с което се обичахме много. Бяхме супер близки, споделяхме си всичко. Бяхме заедно неопределен период от време (може би 2 до 3 месеца), никога не сме си изневерявали обаче сме имали възможността, просто сме се спирали и сме си казвали че не трябва. Разделихме се не по наше желание, а просто обстоятелствата ни разделиха и сега ще кажете ( щом те са ви попречили вие сте се предали и значи не е било толкова силно), напротив беше много силно просто решихме да си дадем почивка от всичко и май така се оказва най добре. Приятелите ни са общи познати и се налага да се виждаме всеки ден, но проблема е че и аз искам. С нея сме много добри приятели и ние сме групичка от 4ма приятеля, които си споделят всичко. Проблема е, че аз съм се привързал към нея, а не искам да е така. Днеска успях да се отдръпна от нея и беше всичко перфектно, но за моменти се появява пак онова чувство и ми става кофти, криво и се сдухвам. И аз и тя знаем, че няма да тръгнем с други в близките месеци, защото не искаме ( и това си е вярно сега не ми казвайте - да то след раздяла с човек не искаш връзки ама след време ше се промени..не е така) Въпроса ми е вие как сте се справили с такава ситуация? Да искате да се откъснете от някой, който сте обичали обаче все още ви пука за него и обичате неговото присъствие и темите на разговор с него не могат да се изчерпат никога? Как се откъсвате от него?