- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато някой не желае да е с вас.. :)
Когато някой не желае да е с вас, вие какво правите?
Отдръпвате се от него и си продължавате стария начин на живот?
Или се опитвате да го впечатлите и да направите така, че да ви желае отново?
Или просто разсъждавате като малки, глупави деца и му/й се натягате, нахалствате и не спирате да го/я търсите?
В такава ситуация, според мен, най-добрия вариант е да се отдръпнете. Пича/мацката или след време ще осъзнае, че си заслужава да е с вас, или чисто и просто и двамата продължавате в различни посоки.
Винаги го има тва или-или.
Кофти ситуация.. поне се радвам, че на мен не ми пука толкова много, колкото първия път.
Свободата понякога има своите добри и лоши страни. Тва си е нож с две остриета.
Свободата е най-ценното нещо, което притежаваме, трябва да е пазим. Но понякога не се живее само със зарибявки, общо зето с израза 'пей сърце'.![]()
Тва е от мен.
Благодаря на всички, които ще се отзоват на темата.
na4i parvo 6te napravq edin malakopit pak da go vpe4atlq i togava ako ne stane pove4e nqma da go tarsq 6te go ostavq
da vi kaja 4e e mn gadno samo kogato ne iska6 nqkoi a toi s nai golqmo nahalstvo te tarsi pak i pak![]()
![]()
![]()
6toto men tai me tarsiha nahalno
![]()
Случвало ми се е веднъж и бях доста твъдоглава.Както ти каэа-раэсъждавах ,като малко детенце и често го търсех.Но эа щастие след време (доста време),осъэнах ,че няма смисъл и че освен че иэмъчвам себе си,друго не постигам.
Така,че съм абсолютно съгласна с теб.Когато това се случи,трябва просто да се отдръпнем и да иэчакаме.И тук вече идва въпросното или-или...
А и свободата найстина е нещо много ценно.Обаче тъпото е ,че както при доста хубави неща,понякога не го осъэнаваме,докато не я эагубим.
[size=7][b][u]fosse cos
Зависи от ситуацията. Понякога човек се отдръпва от любимия, защото има много ангажименти и най-грешното нещо е да му създаваш допълнителни трудности. Друг път нещата просто се изхабяват между вас - тогава почти няма какво да се направи и ако няма нещо специално, като дете например, което да ви задържи заедно като приятели и партньори в живота - тогава по-добре е всеки да продължи по пътя си. Това е любовта в семействата, не е за тийнейджъри, които още не са разбрали, че любовта не продукт с много голям срок на годност. Ако пък нещата се дължат на това, е в един момент онзи отсреща започва да те има за даденост и да ти се качва на главата - тогава е по-добре да се дръпнеш, за да осъзнае, че и ти си човек, който си има достойнство и дори и да го обичаш, не го обичаш повече от себе си.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ми аз имах подобна ситуация преди около месец и половина. Харесвах едно момче. Отидах и му казах, но то ми каза, че не ме харесва. И така доста бързо успях да го забравя. А и имам късмет, че след това познахме даскало и не го виждах често!
Otdr1pvam se i tolkova ....ne izkam da stavam dosadna i da v1rvq sled v1prosnoto mom4e :P![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
6te napravq posleden opit i ako ne stane,se otdrapvam
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
махам се мн ясно
как като той не ме желае аз ше го искам
1 2 дена ми е кофти след това след месец се сещам
и после каручката ,кончето и да си ходи вкъщи
па може да му дойде акъла
не е правилно , но така ми харесвва
![]()
абе я се успокой
Ъ...ами както авторката каза е Или-или...в оивечето ситуаций...
Бих казал че е по разумно да се отдръпне човека и да не нахалства въпреки че е хубаво да се възползва от възможнотите за самоизтъкване и себедоказване...
Въпреки че аз съм нахален и достад поради естесъвото на моя характер...заливам хората с тоновен ненужна информация с една единствена цел...да ги дразня и да им се натрапвам...и да призная...не е особенно добър подход![]()
ami otdrapvam se,nqma smisal da nahalstvam...ako sled vreme me potarsi dobre,ako ne vseki si tragva po svoq pat
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Няма да се опитвам да го съблазнявам, да правя някакви работи само и само да е с мен.Да, може да го харесвам много, но, като той не желае да е с мен, аз нищо не мога да направя.Продължавам напред, като се опитвам да го забравя.От натягане и нахалство просто няма смисъл.
Ако съм сигурна, че не съм желана, но само ако съм напълно сигурна, се оттеглям.
When I love, I love.
Да кажем че следвам принципа - Ако нещо се случи 1 , то може да се случи 2ри път..но ако се случи 2ри път,то със сигурност ще се случи 3ти.Нататък вече преценявам дали .. но аз умея да чакам
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Да,доста съм твърдоглава.Веднъж се случи така да нахалствам на 1 момче,бях лапе и доста влюбена.Не осъзнавах как се излагам заради любовта си,но какво да направя?!Каквото било било.
Мислех че ако гледам да съм до половинката ми повече той пак ще иска да е с мен ,обаче разбрах че е по-добре да го оставя и той сам да реши дали иска да е с мен .[-o<
опитвам за последно и после 'свивам платната'...жалко е да ходиш да се вреш там дет' не те искат... покажат ли ти незаинтересованост - толкова...
пълна идиотия е т'ва да му звъниш през 5мин, да му се жалваш, да му се молиш... човек без достойнство... апфф...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
спирам да правя каквото и да било...освен да чакам да ми се обади...но не звъня, в момента съм в такъв период...чакам да се обади, но доколкото го познавам и доколкото си приличаме, той няма да звънне, нито аз...двама овни на 1 се получава забавна история, и спокойна![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
а представяш ли си две кози?Първоначално написано от alice sw
макар че от мойта зодия мъжете сякаш са 'по-меки' (: май само жените сме с рогата напред...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
хаха, яко...за козирозите не знам много, освен че не си приличат с овни въобще...но 2 рогати зодии имат бъдеще, само ако говорим за супер търпеливи хора...въпреки че знам за доста връзки овен-овен
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Моя котьо е овен. Аз съм скорпионче. :P :P :P :P :P :PПървоначално написано от alice sw
..колкото и да е трудно понякога.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Амм и на мен ми се е случвало и наистина бях много упорита... и така и не разбрах какво точно чувства той към мен.. Още и още се мъча да разбера...Общо взето няма нищо лошо да си упорит и твърдоглав... Дори понякога помага...Ако ще те направи щастлив/а,защо не? ...
Зависи много от това дали съм с него или не. Всъщност няма да се натискам на някого, който не мисля, че има интерес във втория случай.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами не ми се е случвало досега някой да ме изостави. Затова и в такъв случай не съм тичала след никого.
Случвало се е да харесвам някого, съответно правя усилия да сме заедно, естествено не ненормално преследване и досаждане, но той като не иска, просто спирам и така. Никога не бих преследвала на всяка цена, зяучи ми под достойнството. КАто не иска да е с мен, при положение, че съм направила необходимото - следващия и така..[/i]
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."