- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв език бихте учили?
vuprosa mi e slednia.U4ila sum angliiski,sega u4a nemski,no iskam da zapisha i 3ti ezik.kakuv da bude toi.(naprimer nemski,ispanski,italianski,portugalski)moje da napishete i sashto mi preporu4vate to4no nego.Blagodaria predvaritelno.
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
az u4a italianski lesen e
ama mi se u4i grazki
brat mi u4i gruzki(starogruzki,ma toi e mnogo blizuk do dguzkiia) i vuobshte ne e lesen.az za tva ne go napisah kato primer.
АЗ много искам да уча испански.Незнам ,но много ми харесва![]()
brat mi u4i gruzki(starogruzki,ma toi e mnogo blizuk do dguzkiia) i vuobshte ne e lesen.az za tva ne go napisah kato primer.![]()
![]()
![]()
Френски...![]()
Izviniavam se bez da iskam go pratih suobshtenieto 2 puti.sorry.![]()
френски - мн благозвучен език![]()
There are times I could come to you and hurt you...
и е един от най-говоренитеПървоначално написано от liesse
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Испански бих учила с удоволствие..![]()
You are broken, I can fix you...
Препоръчвам ти испански, френски или руски.
Испански.Защо ли?Защото думите са близки до английския и не е много труден език.В интерес на истина харесва ми.Пък и испанцита са баси сладурите.Поне предишния ми даскал по испаснки беше но1.Желко,че си замина.Беше ми просто симатичен нищо повече
![]()
![]()
![]()
Аз уча инглиш и дойч.Обаче искам да зная и финиш.
Първоначално написано от liesse
Частни уроци :P
Ам иначе аз уча френски и английски,бих искала и испански да уча.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Според мен ще е най-добре да си избереш език, който се говори от по-голяма група от хора, за тва най-добре испански![]()
немски прекрасен език мъжесвен ! а не като френския лигав
az ot 4 godi6na u4a angliiski,ot 11 godi6na - nemski i sega mn iskam ISPANSKI za6toto:
1.haresva mi kato govor/proiznu6enie,ne kato frenskiq - bonjurl madam s mekoto rkakto az mu vikam(tva si e moe mnenie de ne me napadaite pls)
2.mnogo hora go govorqt i e blizuk do angliiskiq
3.za6toto e lesen ezik![]()
Еми аз у4а английски попринцип,но испанския ми е на сърцето...само като ми заговорят на испански и се разтапям
...но и италианския много ми харесва
от както се помня уча англииски,преди 2 години започнах с немския,а сега съм се навила на испанския..мн е звучен-харесва ми..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
ако бях на твое място, щях да избера италианския, страшно много ми харесва![]()
SMILE FOR ME NOW
Много ми се учи исканскии ще се запиша на уроци като си наумя нещо и няма как да не стане
![]()
Ти иСкАш С мЕн Да БъДе ТоЯ ТаНц.пО ТвОиТе УсТнИ Да БъДе МоЯ ГлАнЦ.ТаЯ ВеЧеР БеЙбИ Да БъДеШ С мЕн.Да БъДа ТвОйТа ПрИнЦеСа За ЕдИн ДеН....