- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв език бихте учили?
mnogo mi pomognahte,reshih da e ispanski,shtoto ruski zapo4vam ot drugata godina,a frenskiia ne mi haresva shtoto mnogo ligav.![]()
POprincip u4a ruski i angliiski,mejdo drugoto si misleh,4e ruskiq nqma da mi haresno ,no iznenadva6to e to4no obratnoto.Ina4e bih iskala mn drugi ezici da nau4a frenski,nemski,ispanski,italqnski, ako moga da gi zn vsi4kite 6te sam mn radostna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Испански! Учил съм го и е много лесен език! Силно препоръчвам![]()
![]()
![]()
Искам да уча френски
1.защото като порасна искам да уча там
2.защото ми харесва
Искам да уча и испански
1.защото голяма маса хора го говорят
2.и той ми харесва![]()
испанския е мн як език и е лесен,говори се мн и го у4а от 3 год от 11 у4а англииски на разговорен руски моа да говора но не ми харесва особенно,маика ми по4ва да ми преподава г/д френски ма тоя език не е за мене.съседите ни са италианци и от тях нау4их г/д езика и тои е хубав имам голямо желание да по4на да у4а немски
My народ is very древен
My народ is very твърд
I am българче forever
чак до finish of the world!
уча английски,френски и испански ...но по як език от испанският няма ...
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Аз уча английски и руски, но гръцкия мн ме кефи![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Аз уча испански мн е як езика..препоръчвам ти го,втория ми език е френски![]()
![]()
![]()
![]()
Верно?много ли ти е трудно? (и аз искам да уча тези три езика,затова те питамПървоначално написано от smotano-f
)
аз уча английски и немски, но много искам да запиша и испански. В интерес на истината аз си уча самичка испански у нас ама то е колкото ако отида в Испания да не са изгубя![]()
Az y4a angliiski i nemski.Nemskiq go izbrah taq godina 6oto e nai-lesenIne4e mnogo me kefi ispanskiq ili italianskiq,jalko 4e v moito daskalo ne se izy4avat
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Аз уча италиански и мога да кажа, че т'ва е един страхотен език.. обожавам го вече..А и не е много труден.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Аз от тази година почнах италиански! Много хубав език![]()
Сега мисля да уча испански![]()
Лия?Първоначално написано от N0_feAR
![]()
Испански,аз ходя на СИП и частни уроци,много ме кефи тоя език.Хич не е труден,пък и Енрике Иглесиас е от там![]()
.Немския ако не си го писала не ти го препоръчвам-по-гаден език от този не познавам.Граматиката е отврат,думите са трудни и често думата да кажем се състои от 2 или 3 по-малки думи.
А пък иначе какво да говорим-най-лесен е английския
Аз уча само английски и немски, но подобно на повечето съфорумници ще ти препоръчам испански, защото според мен е много хубав и може би най-разпространен след английския, щото цяла Южна Америка +части от Северна (Мексико) и Европа (Испания) го говорят
Дано и аз някой ден го науча!![]()
No cause is lost, if there's been one fool to fight for it!
Много сте ми смешни като почнете,ми този език го говорят много хора въпроса е да го говорят развити държави с перспектива а не много хора то и циганския го говорят много хора и китаиският ми отидете да ги учите!Френски се говори във Франция Белгия Швейцария все развити държави а испанския в латинска америка където са по-зле и от нас е кво ми пука че го говорели некви мангали!
по добре даже шведски да уча поне се говори в Швеция и Финландия ама знам че са супер развити и имат бахти стандарта а не при някакви мангали в испания кадето имат стандарт по-зле от Гърция!
![]()
Nemski ili ryski - nemskiq sega go y4a a pak ryski sam go y4il i mnogo mi haresva, i dvata e zika sa svetovni.
moge i angliiski - 7 godini sam go y4il i pak 6te go y4a i mislq 4e e hybav i toi. A za sega nemskiq mi haresva.(6tom sam kandidtstval s nego).![]()
![]()
![]()
![]()
всички викат испански или поне масата-там си знаят англиски не ти треа толкоз втория най добър за ЕС език е немски а попринцип смятам че Руският е много добро решение тъйкото в близкото бъдеще верно неа ти трябва много но след 10-15 години русия ще бъде един основен износител на туристи![]()
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
az u4a angliiski i me kefi,ama i itolqmskiq e mn qk![]()
ZdR,Az S1m IvEtO_KoTeTo
Знам английски почти перфектно, само трябва да предприема последната стъпка от обучението ми - пребиваване в англоговоряща страна.
Учил съм немски и испански, но нивото ми е незадоволително и искам да ги доуча.
Искам да науча още и шведски, финландски (вече знам 20-тина думи) и японски.
Първото адекватно мнение в темата.Първоначално написано от meden dixlorid
Ruskiiiistrahoten ezik ! Ispanskiq mn me kefi =)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!