.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    mnogo mi pomognahte,reshih da e ispanski,shtoto ruski zapo4vam ot drugata godina,a frenskiia ne mi haresva shtoto mnogo ligav.

Град
    gr.Vidin
    POprincip u4a ruski i angliiski,mejdo drugoto si misleh,4e ruskiq nqma da mi haresno ,no iznenadva6to e to4no obratnoto.Ina4e bih iskala mn drugi ezici da nau4a frenski,nemski,ispanski,italqnski, ako moga da gi zn vsi4kite 6te sam mn radostna

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Испански! Учил съм го и е много лесен език! Силно препоръчвам

Искам да уча френски
    1.защото като порасна искам да уча там
    2.защото ми харесва

Искам да уча и испански
    1.защото голяма маса хора го говорят
    2.и той ми харесва

испанския е мн як език и е лесен,говори се мн и го у4а от 3 год от 11 у4а англииски на разговорен руски моа да говора но не ми харесва особенно,маика ми по4ва да ми преподава г/д френски ма тоя език не е за мене.съседите ни са италианци и от тях нау4их г/д езика и тои е хубав имам голямо желание да по4на да у4а немски
    My народ is very древен
    My народ is very твърд
    I am българче forever
    чак до finish of the world!

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm

Re: Какъв език бихте учили?

Цитирай Първоначално написано от sladur4e_yo
    vuprosa mi e slednia.U4ila sum angliiski,sega u4a nemski,no iskam da zapisha i 3ti ezik.kakuv da bude toi.(naprimer nemski,ispanski,italianski,portugalski)moje da napishete i sashto mi preporu4vate to4no nego.Blagodaria predvaritelno.
    И аз така, и аз така.. Препоръчвам ти испански или италиански! А немския харесва ли ти?! Шото аз го мразя!
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    уча английски,френски и испански ...но по як език от испанският няма ...
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Аз уча английски и руски, но гръцкия мн ме кефи

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Аз уча испански мн е як езика..препоръчвам ти го,втория ми език е френски

Цитирай Първоначално написано от smotano-f
    уча английски,френски и испански ...но по як език от испанският няма ...
    Верно?много ли ти е трудно? (и аз искам да уча тези три езика,затова те питам )

аз уча английски и немски, но много искам да запиша и испански. В интерес на истината аз си уча самичка испански у нас ама то е колкото ако отида в Испания да не са изгубя

Az y4a angliiski i nemski.Nemskiq go izbrah taq godina 6oto e nai-lesen Ine4e mnogo me kefi ispanskiq ili italianskiq,jalko 4e v moito daskalo ne se izy4avat
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз уча италиански и мога да кажа, че т'ва е един страхотен език.. обожавам го вече.. А и не е много труден.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Аз от тази година почнах италиански! Много хубав език

Град
    Nqkude tam...
    Сега мисля да уча испански

Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    аз уча английски и немски, но много искам да запиша и испански. В интерес на истината аз си уча самичка испански у нас ама то е колкото ако отида в Испания да не са изгубя
    Лия?

Испански,аз ходя на СИП и частни уроци,много ме кефи тоя език.Хич не е труден,пък и Енрике Иглесиас е от там .Немския ако не си го писала не ти го препоръчвам-по-гаден език от този не познавам.Граматиката е отврат,думите са трудни и често думата да кажем се състои от 2 или 3 по-малки думи. А пък иначе какво да говорим-най-лесен е английския

Град
    Love4, Bulgaria
    Аз уча само английски и немски, но подобно на повечето съфорумници ще ти препоръчам испански , защото според мен е много хубав и може би най-разпространен след английския, щото цяла Южна Америка +части от Северна (Мексико) и Европа (Испания) го говорят
    Дано и аз някой ден го науча!
    No cause is lost, if there's been one fool to fight for it!

Много сте ми смешни като почнете,ми този език го говорят много хора въпроса е да го говорят развити държави с перспектива а не много хора то и циганския го говорят много хора и китаиският ми отидете да ги учите !Френски се говори във Франция Белгия Швейцария все развити държави а испанския в латинска америка където са по-зле и от нас е кво ми пука че го говорели некви мангали! по добре даже шведски да уча поне се говори в Швеция и Финландия ама знам че са супер развити и имат бахти стандарта а не при някакви мангали в испания кадето имат стандарт по-зле от Гърция!

Град
    Plovdiv
    Nemski ili ryski - nemskiq sega go y4a a pak ryski sam go y4il i mnogo mi haresva, i dvata e zika sa svetovni.

Град
    Plovdiv
    moge i angliiski - 7 godini sam go y4il i pak 6te go y4a i mislq 4e e hybav i toi. A za sega nemskiq mi haresva.(6tom sam kandidtstval s nego).

Фен
    Град
    Burgassssss
    всички викат испански или поне масата-там си знаят англиски не ти треа толкоз втория най добър за ЕС език е немски а попринцип смятам че Руският е много добро решение тъйкото в близкото бъдеще верно неа ти трябва много но след 10-15 години русия ще бъде един основен износител на туристи
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

az u4a angliiski i me kefi,ama i itolqmskiq e mn qk
    ZdR,Az S1m IvEtO_KoTeTo

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Знам английски почти перфектно, само трябва да предприема последната стъпка от обучението ми - пребиваване в англоговоряща страна.

Учил съм немски и испански, но нивото ми е незадоволително и искам да ги доуча.

Искам да науча още и шведски, финландски (вече знам 20-тина думи ) и японски.

Цитирай Първоначално написано от meden dixlorid
    Много сте ми смешни като почнете,ми този език го говорят много хора въпроса е да го говорят развити държави с перспектива а не много хора то и циганския го говорят много хора и китаиският ми отидете да ги учите !Френски се говори във Франция Белгия Швейцария все развити държави а испанския в латинска америка където са по-зле и от нас е кво ми пука че го говорели некви мангали! по добре даже шведски да уча поне се говори в Швеция и Финландия ама знам че са супер развити и имат бахти стандарта а не при някакви мангали в испания кадето имат стандарт по-зле от Гърция!
    Първото адекватно мнение в темата.

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Ruskiiii strahoten ezik ! Ispanskiq mn me kefi =)
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си