.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Как мога да забравя лесно момиче по което си падам?

hlatnal sam po edno momi4e mn q haresvam no prosto qvno tq neiska da me zabeleji proah kakvo li ne za da q zagovorq ne se ne6to barzala ili imala rabota samo nqkolko pati pogovorihme taa kakto i da e... pitam kak moga po lesno da q zabravq poneje neiskam da terorvam sebe si taka...

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

по принцип има два начина по който можеш да я забравиш-или с друго момиче или се събирай по-често с нея,за да и научиш всички недостатъци И въпреки всичко не е толкова лесно да се забрави човек.Както хората казват-всяко нещо с времето си

4estno kazano az si kazvam mainata mu 6te si namerq druga i ne mi puka ot tozi moment ot koito si go kazvam spirat sqkakvi misli za neq az pone sam taka
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Град
    Shumen
    Zagledai se po druga ne e samo edno momi4e
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Mi ne e tolkova lesno da zabrai6 nqkogo osobeno ako mn si hlutnal po toq 4ovek.. Prosto ne se opitvai da misli6 za neq zabavlqvai se s priqteli slu6ai samo nekfa vesela muzika tfa e prosto trq vuzmojno nai malko da misli6 za neq i s vremeto ne6tata 6e si se naredqt i prosto 6ti omruzne

Искаш да я забравиш, защото е заета???
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Цитирай Първоначално написано от Funky Fresh
    Mi ne e tolkova lesno da zabrai6 nqkogo osobeno ako mn si hlutnal po toq 4ovek.. Prosto ne se opitvai da misli6 za neq zabavlqvai se s priqteli slu6ai samo nekfa vesela muzika tfa e prosto trq vuzmojno nai malko da misli6 za neq i s vremeto ne6tata 6e si se naredqt i prosto 6ti omruzne
    axam
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    намираш си по хубава
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

m4ii ddz i frta pitah i te vikat da ne se zanimavam dr pak vikat da opitam po nastoi4ivo i 4estno kazano ve4e se obarkah totalno tuka pro4etoh edno mnenie da se sblija s neq da haresva mi ama nz i az ve4e

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Клин - клин избива.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Измисляш, някъв начин да се самоубиеш, без много кървища и труд. Предлагам да се напиеш мнооого яко и така да умреш.
    We all have problems, mine are just more important than yours.

da ti kaja kolkoto i da mi e tejko ne mislq 4e tova e na4in da se oturva ot problemite...

Град
    Варна
    и аз имах същия проблем ... харесвах момче което така да се каже го виждах на седмицата 4-5 пъти ... и всеки път когато го видех сърцето ми щеше да се пръсне... просто като го видех полудявах .. и така не съм го виждала вече около месец и почнах да забравям за него ... но има моменти в които се сещам за него и ми става мн тъпо ... защото можеше да стане нещо ... а в кайна сметка не стана (((( .. та както и да е ... сега си имам приятел и не мисля за него .. така че те посъветвам това да направиш ... да си намериш приятелка .. или да се събираш в друга компания ...

Град
    Търново.... Велико Търново
    ми как - не мисли за нея и гледай да си в друга женска компания която да те разсейва

Голям фен Аватара на sapphirr
    пий зелен 4ай,така пове4е ще си мислиш за кенефа ,отколкото за нея

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    пий зелен 4ай,така пове4е ще си мислиш за кенефа ,отколкото за нея
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Клин - клин избива.
    [-o<

СЪРФИРАТЕ И ПЕЧЕЛИТЕ!!!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    хаха, казва се тероризирам, терорвам ми звучи като адвам, инсталвам... увлякох се Амии, най-лесния начин е да си набележиш нова цел. И гледай да ен си много настоятелен, защото някои от нас са притеснителни.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Голям фен
    ми пич, сигурно не те харесва..като знам кви са днешните момичета ако те харесваше до сега да те е изяла сус се дрехите

mersi za savetite... ill give a try

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от Roko123
    mersi za savetite... ill give a try
    ей тва за 4ая беше ебавка...да не земеш да се натръшкаш

da e spx razbiram ot bazici... =] nqma.. 6e si potarsq dr momi4e

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми то няма да е лесно.Все пак си я харесваш. А как излизаш, събираш се с приятели, общо взето занимаваш се с нещо. А пък може и да си харесаш друго момиче. Късмет
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си