- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Характер///момиче
Какво подразбирате под хубав характер у момиче,момчета?![]()
![]()
shake me baby
не знам дали искаш да кажеш свестен ... но на дали някои ще ти даде точен отговор .. на всеки му харесват различни черти в другия пол ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Хмм... да има чувство за хумор и да е забавна, да умее да гледа полужително на нещата, да е добра към хората, внимателна, спокойна, щедра и да не бъде консервативна, ааа... и по възможност да не пуши (не понасям човек до мен да пуши), да не се дрогира и да не прекалява с алкохола!![]()
ПОЛОЖИТЕЛНО , МОДЕРАТОРЕ!Първоначално написано от swords1010
![]()
![]()
![]()
Амиии да е умен, с чувство за хумор, добродушен, спокоен, разбран... оф, по дяволите, не мога да изброявам качествата на Идеалния за мен в 2 часа през нощта...Разсеяна съм... Но да, се пак -нещо такова. хах
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
най-добро в харектера на едно момиче е да не отказва![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Тука за алкохола да прекалява ..ЗА другото сме еднаквиПървоначално написано от swords1010
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Хмм... да има чувство за хумор и да е забавна, да умее да гледа полужително на нещата, да е добра към хората, внимателна, спокойна, щедра и да не бъде консервативна, ааа... и по възможност да не пуши (не понасям човек до мен да пуши), да не се дрогира и да не прекалява с алкохола! Wink
hmm 4e az sym taka ae da se jenim![]()
![]()
![]()
Интелигентна, забавна, добродушна, милосърдна общо взето това е свързано с характера...въпреки, че всеки си има негативни черти...и много зависи и от тях...
Боже ,току-що ме описахаПървоначално написано от Triple-H
=D>
Първоначално написано от tuzaro
е зависи за какво :P
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
[quote="The_special_one"]Еййййй =D> ми тогава си дай скайпа[/quote
sladko_silve![]()