- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му кажа ли?
1-во да ви кажа аз съм едно страшно тъпо същество,което незнае какво иска и най-вече какво прави!!![]()
Та по-накратко!Вчера се скарах с гаджето ми!Днес той не ми звънна-нито пък аз на него!Случайно се засекохме на един концерт,но той се направи че не се познаваме!И аз се нервирах мноо,ама си казах "Няма значение"!И понеже бяхме една голяма компанийка с няколко момчета ии аз започнах да се занимавам с едното,което принципно си харесвах!Имаше целувки,прегръдки..трето пето!И на края се осазнах и се обадих на гаджето ми,видяхме се,поговорихме си и се сдобрихме!Ама сега като си представя как се натисках с другото момче,кво правехме,тва онова и некси не мога да го гледам в очите(гаджето ми)!Аз принципно не мога да лъжа,а по този начин го меткам яко!А ако му кажа-тва значи че ще се разсърди яко!Та въпроса ми е да му кажа ли въпреки че знам че може и всичко да приключи,а ако не му кажа аз ще откача тотално!![]()
![]()
![]()
Lajata vinagi se nakazva, a ako kajesh istinata spored mene neshtata she sa po dobri ot kolkoto da izlajesh shtoto sled vreme toi she razbere ot nqkade i si4ko she stane oshte po gadno za teb.Tei che po dobre badi chesna s mom4eto i my kaji cqlata istina obesni my kak stoqt neshtata toi sigyrny ne e tapak i shte te razbere ako si te obichai nezabraqi istinata vinagi e po dobra ot lajata
![]()
Моят съвет е да не му казваш. Не му намеквай, не го разпитвай как би реагирал. Игнорирай цялата ситуация. Постепенно дори ще забравш, ако наистина искаш. Колкото до другото момче - ако е разбрано и попита какво точно е означавало това между вас - обясни му ситуацията, дано не се разсърди, защото реално с единият си си играла, другият си го метнала. Лошо си постъпила, но ще постъпиш още по-лошо ако му кажеш! Най-вероятно е от два стола - на земята![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Поеми отговорност за постъпката си и си признай.Ако наистина те обича ще ти прости.Ако ли не - може да опиташ с другото момче - каза че си го харесваш...
Не за вражда, за обич съм създадена!
аз тва момче наистина го харесвам,ама гадженцето си го обичкам-все пак не сме ходили толко време и са за нищо...Първоначално написано от Radeto_
![]()
МНОГО СЪМ ЗЛЕ ЗНАМ!Аз и незнам какво исках да постигна с това!Аз незнам що го наприх при положение че толко мноо си обичкам приятеля ми и мноо държа на него,ама.....АБЕ ТЪПА И ПРОСТА РАБОТА
кажи си истината,от това по-хубаво и по-достойно няма.първо ще спиш спокойно,второ ще знаеш ,4е не го "меткаш"и трето ще ряазбереш дали държи на теб и все пак ще ти прости.
Еми признай му всичко, но кажи, че си била много ядосана, дето не ти е обърнал никакво внимание и не си мислела какво правиш.
Следващия път не прави такива глупости![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
и кой да знае ко не ти ?!? как подяволите може дане знаеш какво искаш .... предполагам че се случва само със супер лигави и малоумни хора....Първоначално написано от miss_fatty
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Оооо Благодаря ти!Страшни комплименти ми праиш!Първоначално написано от kael
![]()
-какво изобщо се впе4атляваш,4ети другите мнение,все някое ще ти помогнеОооо Благодаря ти!Страшни комплименти ми праиш!![]()
съжелявам че но мога да и налея малко мозък в главата ... нищо лично може да е мноо свясно дете .... ама такива кометнари " незма ко искам "....Първоначално написано от sapphirr
![]()
![]()
те лудите знаят даже ко искат
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
начи не стига че ми изневеряваш с гаджето ми и с някав на концерта... ти си за бой вече![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Айде без кавги!Това е обществено мястоПървоначално написано от tuzaro
![]()
Нали знаеш,че си ми слабост?
![]()
![]()
както и още някои хора от форума...ше имаПървоначално написано от miss_fatty
да се здобрим
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
като 4ета какво е написала оставам с впе4атление,4е нея по-скоро я е яд,за изпълнението и в момент на ярост,отколкото да не знае какво иска.гузна е ...не дезориентирана
ами ти си си виновна.. кажи му, но овъртай така, че на края да не излезнеш толковая виновна.. кажи "миличко бях пияна, бях ти се ядосала и после ми казаха, че съмс е целувала с някакво момче, но аз не помня.. много извинявай и т.н." това не е така но само от части.. ако си кажеш истината рискуваш на момента да не му стане нищо но по натам може и да си промени мнението
ти май най-добре ме разбраПървоначално написано от sapphirr
![]()
Първоначално написано от miss_fatty
...нормално,не о4аквай мъж да те разбере...най-много да ти дигне кръвното
без глупости...Първоначално написано от tuzaro
:P
mm ako si sigyrna 4e nqma da razbere ot drygade - ne my kaai nqma smisal da si trovi6 jivota.. apak 4yvstvoto 4e go laje6 6e ti mineeee... ama vij sa dr problem 6e stane ako nqkoi strani4en my kaje 4e e imalo shemi.. togaaa 6e bade syper kofti tei 4eee nai dobre: postarai se da ne nay4i ot drygade i si mal4i tamradvaite si se 1 na dryg
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Abe .............ne mu kazvai az tay vikam![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
и така ще си се лъжоткат,докат ходят!я помисли малко.постави се на нейно място...смятам,4е най-малко съвестта ти щеше да те пре4упи,а в последствие и 4увството на винаПървоначално написано от ^Game_Master_F^
Ако приятелите ти не те портят и не си в малък град ако не му кажеш едва ли ще разбереТо си е твой личен избор... Но аз едва ли бих казала пък и по принцип много се заигравам с момчетата
![]()
![]()
![]()
Гадно е, че го харесваш и него, не толкова, че една целувка и т.н...Не знам какво да те посъветвам, обичкам си гажето ми звучи....не много наистина, но все тая.Забрави това момче, ако наистина искаш да си с гаджето ти.
Няма какво да му казваш....каквото било било....малко по малко ще забравиш за случилото се....и аз преди бях така всичко си казвах, но със времето разбрах, че е това е грешка...а пък и не е станало кой знае какво все пак вие сте били скарани, а и той защо се е направил, че не те познава...давай смело напред и не го мисли.