- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам го но маи не го оби4ам
има едно мом4е което ми прдложи тои е страхотен харесвам го стра6но много ама не го оби4ам смисъл 4е е направо идиала за мом4е и стра6но много ме оби4а постоянно говорел само за мен и така много мом4ета които ме харесват съм отхвърлила но този е первектен само 4е не мисля 4е съм влбена какво да правя
-какво се 4удиш тогава.да не си на 30 ,4е да е нужна и любовхаресвам го стра6но много
lqgai da spi6 san4o otdavna svar6i..... ne seriozno
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Само съвет - не си играй с хората!
ПП:В любовта няма "май"!
Първоначално написано от lola_step
оф бе Боже.Ти да не си мислиш,че се влюбваш просто ей така.Не става от днес за утре.Дай шанс на човека може и да го обикнеш.
Да ти имах проблемите.![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
оф бе Боже.Ти да не си мислиш,че се влюбваш просто ей така.Не става от днес за утре.Дай шанс на човека може и да го обикнеш.
Да ти имах проблемите.
и уииискиииии с фъстъцииииПървоначално написано от xkk
![]()
Ъм, не мога да разбера какъв смисъл точно влагаш в думите - "харесвам" и "обичам". Трябва да обичаш някого, да си влюбен в него, без да го познаваш ли?
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
waaaaaaaaaaaa kva lybov be jena - zimai go mom4eto... ne podpisva6 brak... sama kaza 4e go haresva6... zimaite se i tihi4ko![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Abe tr1gnete p1k .......... moje i da se polu4i ne6to i da se poqvqt 4uvstva ..........\
/
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
абсолютно съгласна ..Първоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Трябва да си сигурна в чувствата си към това момче. В любовтя (както казаха по-горе) няма такива...май, юни...Така, че сама си прецени дали да тръгнеш с него, но преди това трябва много да обмислиш, че после да не стане така, че да съжаляваш....
![]()
Хм...абе момиче ти ако на това му казваш проблем .....я кажи на момчето че искаш да ходите и не си усложнявай живота с глупости!!!!
Обичането идва по-късно в една връзка
Успех =D>
Ами, тръгни с него.Не означава, че трябва да си влюбена, за да имаш връзка.![]()
4ek sq![]()
![]()
![]()
![]()
namerila si si ideala za mom4e ???!?!!?
koeto na vs otgore naprao si te bogotvori
i ti se 4udi6 dali da trygne6 s nego
ti dobre li si ? znae6 li kolko malko hora imat toq kysmet bydi 6tastliva s nego
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ох не разбрахте ли,че като пишете на български има букви Ч и Ш и може да използвате тях,вместо числата 4 и 6![]()
а по темата-дай му шанс,ти не можеш да се влюбиш за 1 ден![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Какъв проблем.
Боже момчие ти добре ли си?Харесваш го супер мн,той теб също и ни питаш дали да тръгнеш с него,защото МАЙ не си била влюбена в него,то това да се влюбиш в някого не идва за един ден.Дай шанс на момчето,при условие,че се харесвате не виждам проблем.
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ПерВектен ли е?Първоначално написано от lola_step
![]()
Щом казваш...
Ами то имаше някой, който си беше сложил в подписа: "Жените обичаме тези, които ни пренапрегват, и пренабрегваме тези, които ни обичат." (не помня кой беше). Та това си е доста точно казано. Като нямаш чувства към него, просто не бъди с него.