- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За избора при закупуване на фотоапарат
Още по-зле. Чувствам сееее.... разголена!![]()
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ми тогава отвори предната страница и виж какво съм й препоръчал...Първоначално написано от гост :)
Къде съм споменавал камери![]()
Каза, че Самсунгите правели хубаво видео. :PПървоначално написано от Orono
С цел да се изложа, ще кажа, че и аз съм доволен от десетината клипчета от Lumix-а ми.640x460, 30 fps, Apple MOV формат и хубаво качество.
![]()
Ми нищо.Първоначално написано от Orono
![]()
Canon PowerShot A640 е моя. Много съм доволна. 10 мегапиксела, 4 пъти оптичен зуум ииии другото си го виж в нетаАма е жесток и ако си го вземеш няма да съжаляваш.
http://www.photo.store.bg/c/p-p/m-72...shot-a640.html
е аз какво казах ??Първоначално написано от гост :)
че 400 лева не са малко......
Сигурно съм коментирал предишно мнение или още по-лошо, на някой друг човек. Съжалявам.Първоначално написано от OtherDimension
Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
До 400 лева бе, хора!Първоначално написано от Photo.Store.BG
А, че защо, и без обектив стават екстра снимки.Първоначално написано от izmislenata
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
http://photo-cult.com/forum.php?c=2
Разгледай темите. Доста хора задават същите въпроси като теб и хора, които се занимават с години с фотография - отговарят. Дано ти е от полза.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Чудя се как изобщо може да се снима без обектив.Първоначално написано от Bamfi
![]()
Е как. Гледай тази, почти съм сигурна, че е снимана без обектив. Момичето си знае какво пита.Първоначално написано от гост :)
Първо мерси на всички,които отговориха сериозно. Все ще ми помогнете някак =)Първоначално написано от Bamfi
Бамфи,нямах това предвид,не се хеащай за думата. Не ме ли разбра какво имам предвид? Исках да кажа някакъв такъв, с ПО-ГОЛЯМ обектив : http://www.pazaruvaj.com/cifrovi-fot...p17872288.html ,може да съм се изказала в момента неточно, не не си заслужава да се хващаш за товаБлагодаря на всички,които оказаха съдействие,ако има още някой да дава идейки,да пише
![]()
Просто няма фотоапарат без обектив.Първоначално написано от Bamfi
Както и да е, дано izmislenata да си намери фотоапарат.![]()
Не говорех особено сериозно.Първоначално написано от гост :)
izmislenata - разбрах те много добре, просто не се беше изказала точно. Както и да е, за любителски снимки и до 400 лв мога да ти препоръчам ниския клас на Olympus и Canon (а защо не и Panasonic Lumix, но не знам как им вървят цените). Имам Olympus от 3 години и си е жив и здрав, само че вече остаря и снимам с друг, но иначе оплаквания не съм имала. По-добре марка, известна с фотоапаратите си, отколкото Samsung, колкото и хубави телевизори да правят - винаги съм на този принцип. Не гледай мегапикселите - както ти казаха преди мен, те имат значение само ако възнамеряваш да си разпечатваш снимките на хартия в по-големи формати. Гледай оптиката, матрицата, лещите. Дигиталният zoom няма никакво значение, това е все едно да си увеличиш снимката на компютър, гледай да има оптичен zoom. Надявам се да съм помогнала с нещо
.
Качество-цена това важи за абсолютно всичко!
Light The Universe
За 400 лв. абсурд да си намериш добър полу-DSLR. Ето го отново оня момент при жените - яко внимание обръщате на опаковката, а съдържанието остава на заден план.
Мислиш си, че като му е голям обектива следователно прави хубави снимки... Е, т'ва важи за моделите над 700 лв.![]()
Аз казах нещо, не знам дали някой въобще ме е послушал, и дали въобще сте видяли снимките от Fuji-то, но както и да е. Няма да се хабя повече, не си заслужава![]()
Видях ги много ясно!