- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- GoodCharlotte[!]
Аре тука феновете на good charlotte![]()
nice...ние(аз*) ще се обединим срещу теб![]()
И? Ще си изпорежете вените пред него ли?Първоначално написано от punky_monkey
![]()
генгста? ми тогава сиг си имаш по важни дела:д аре и не съм емо писна ми тая тъпа тема да се коментира![]()
аре лека не сички гангстери)) (без лоши чувства)
![]()
![]()
expolitedteen аз не съм казала никъде, че слушам точно ПЪНК, повече си падам по поп пънк групите![]()
добре че го каза..Първоначално написано от punky_monkey
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Добре де само си представи как би звучало поппънки или не знам какво друго от този сорт: ) тъпо е ... сори ако ти звучи обидно : D btw на кви др групи освен exploited се кефиш : )
Нещо подобноПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
добре не ме интересува само престанете да се заяждатенапрайла съм темата не да ги серете тъй че бегайте си по ваще теми
![]()
Good Charlotte - Predictablepz за всички, които писаха коментари
![]()
ДАаааааа имат хубави песни *хепи*:Д
Колкото и да ви е тъжно, малки хейтърчета, да - имат хубави песни![]()
П.С И не, не съм фен, ама аз по принцип на никоя група не съм фен![]()
Да имат хубавиПървоначално написано от punky_monkey
ХЕХЕ хвана се , бъзикам те бе нямат
we give it all.
А аз пък се обръщам към малките...Първоначално написано от exploitedteen
Засегна меПървоначално написано от Orono
![]()
we give it all.
Абе те са си faggot punk , но понеже Джоел ме радва съм им фенче...![]()
Zero Order ! I'm just a fucking dope princess...
fag не беше ли нещо свъзрано с гейчетата ?
we give it all.
Не ги слушам. Слушах ги преди докато слушах Грийн Дей и Фал Оут Бой...разбирай преди година.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
Завоя към beat/dance/electronic елементи в музиката на последния им албум можеше и да се преглътне ако не бяха отчайващите лирики. "And the record keeps playin' the same ol' song/ The hipster's mean mugging on me all night long/Keep your hands off my girl"
Кой, по дяволите, пее подобно нещо и се взима насериозно? Голяма част от идеите в Good Morning Revival отиват на вятъра под лошите лирики и *бля* опитите за балада.
Някой трябва да им подскаже, че с по-бързи темпове и по-добри текстове ще им върви повече.![]()
P.S. Изписахте няколко страници за нещо, което се знае от самото начало? Че в G.C. единственото общо с пънка е 3-chord естетиката? Why bother?
хммм...песента си я бива а това нз дали е джоел по-скоро е бенджи : ) заради пиърсингите...не си падам разбирач до толкова че да зн какво е foggot punkПървоначално написано от exploitedteen
![]()
да даама виж там в клипа на една маса е седнал единия от гууд шарлът : )
ъъъ не съм голяма разбирачка , просто Good Charlotte не са пънк , а именно извратен някъф![]()
Zero Order ! I'm just a fucking dope princess...