Цитирай Първоначално написано от batkodoki
оффф...омрузна ми да обяснявам и да говоря едно и също..............................:
ми продължавайте да ходите с голи кръстчета и пъпове (ако че Момчетата ги вълнува всичко над и под пъпа ви), ползвайте си любимите ежедневни превръзки без които майка ви си е изживяла живота, пийвайте два пути месечно от запасите си от постонор-а, а които не са успели нека се харчат за ескапеле, ползвайте всеки боклук който има грумкото име "тествана интимна козметика"...ми женския уретер е 4 сантиметра, не е като при момчето! и с какъвто добре миришеш боклук пипнете вулвата си - влиза в него...........после защо ревете че имате хроничен цистит неповлияващ се от никави антб?! нормално е!
не ревете
Гледай сега, аз не ходяс гол пъп и кръст.Знам че не е полезно и не го правя. Не пия ескапеле и подобни..въобще за какво трябва да се заяждаш? Никой не е казал че е цистит(ходих по лекари и не ми казаха какво точно е,казаха гъбички, но не ги излекуваха).Държа да съм здрава и не ползвам всеки интимен"боклук".На 20 години съм, не съм малка и знам как да се грижа за себе си. Тук хората споделят проблеми а ти се караш за това което сме написали. Не си прав да говориш така.