.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Питане към двата пола

Значи гледал съм всички теми ама такава не видях. Значи ако например харесвате някакво момиче или момче но знаете че не можете да бъдете заедно защото тя/той не иска и така . Да предположим че ще отишли на купон и тя/той са се напили и искат да го направят с вас бихте ли се възползвали от това . и ако да защо и ако не защо . Моето мнение за това е че не бих .Благодаря за отделенито внимание .

ами...аз съм имала 3 пъти тази възможност и не се възползвах но ако в бъдеще се случи ще се възползвам
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Голям фен Аватара на sapphirr
    на пиян 4овек можеш само да вярваш на това,което казва,но не и друго.никога не бих се възползвала,защото ще е от4аяно и жалко.щом в трезво състояние си му безразли4ен (на въпросния 4овек),то в нетрезво още по-лошо-това ще зна4и,4е си просто на4ин да си на4еша крастата

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм достатъчно готина всеки да иска да прави секс с мен
    сега по-сериозно-имали са апетити към мен, а аз не съм имала към никой друг, освен към мъжа ми. не бих се възползвала по принцип по този начин!

Защо не ? Ако човека ме кефи \/
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    на пиян 4овек можеш само да вярваш на това,което казва,но не и друго.никога не бих се възползвала,защото ще е от4аяно и жалко.щом в трезво състояние си му безразли4ен (на въпросния 4овек),то в нетрезво още по-лошо-това ще зна4и,4е си просто на4ин да си на4еша крастата

И аз съм на същотот мнение \/

Ами не бих се възползвала, защото после, може би и двамата ще съжаляваме, а пък, ако го обичам, няма да го нараня!
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз съм достатъчно готина всеки да иска да прави секс с мен
    сега по-сериозно-имали са апетити към мен, а аз не съм имала към никой друг, освен към мъжа ми. не бих се възползвала по принцип по този начин!
    Ne se li izhvurlq6 malko s tova tvoe mnenie???

НЕ! Не бих спала с някога, без да имаме сериозна връзка, може разни игрички, доставящи удоволствие, но не и секс... а и съм на мнение, че със сигурност имам други качества, с които мога да спечеля някого, но не и секс.. това е много интимно и лично действие, и не бих го споделила с някого само защото е пиян като куче и ми се е*е !

Бати загорелите типове. Не бих ебал пияна шот най-много да ма оповръща.

аз съм имала два такива случая.. на първия се вързах и ме беше малко яд... ахахахаха втория път пак се вързах щото съм наивна ама трети път няма да се вържа!!!!!!!!!!! хахахахахха

Guest
    Не , не бих . Най-малкото , защото и на двамата ще ни е кофти след това

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не,защото после ще се чувствам използвана.

Re: Питане към двата пола

Моето мнение за това е че не бих .
    и защо не би,я да 4уя мъжко мнение,защото малко са тия дето не биха (за мъже става въпрос)

ми защото тва за мен си е използване . и тва може да го направи някои които не му пука за 4овека отсреща не е просто етично . ина4е е много примамливо да се възползваш от човека които обичаш (харесваш) даже и да не се стигне до акта. тва мисля аз

Град
    София
    Ако това стане, то ще е ясно, че е секс за един път. Ако в момента ми се прави това и много ме кефи момчето/момичето, бих се възползвал от ситуацията. Пък после да му мисли другия...
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90

ami az puk imam 1 drug vupros ami ako i vie ste se natrqskali kato nego/neq i ne osuznavate kvo praite

Еми тогава нали знае6 праи6 и казваш каквото мислиш и 4устваш , ама има и друг вариант да опънат теб

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    подкрепян напълно мнението

НЕ! Не бих спала с някога, без да имаме сериозна връзка, може разни игрички, доставящи удоволствие, но не и секс... а и съм на мнение, че със сигурност имам други качества, с които мога да спечеля някого, но не и секс.. това е много интимно и лично действие, и не бих го споделила с някого само защото е пиян като куче и ми се е*е !
    =D>
    SMILE FOR ME NOW

може и да е изкушение,но да се държиш на ниво според мене е по-достойно

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Е, то няма теб да използват, а ти да използваш... което хич не е лошо
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Не не бих се възползвала

Re: Питане към двата пола

Цитирай Първоначално написано от abvkenef
    Значи гледал съм всички теми ама такава не видях. Значи ако например харесвате някакво момиче или момче но знаете че не можете да бъдете заедно защото тя/той не иска и така . Да предположим че ще отишли на купон и тя/той са се напили и искат да го направят с вас бихте ли се възползвали от това . и ако да защо и ако не защо . Моето мнение за това е че не бих .Благодаря за отделенито внимание .
    Интересно, защо смяташ, че при това положение, ТИ си този, който се възползва. За мен би било обратното. Той знае, че имам чувства към него, не иска да е с мен, ама това не му пречи да иска секс?!

Иначе на въпроса ти. Да. Защо да не правя секс щом човека ме привлича и също го иска?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си