.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Цитирай Първоначално написано от White^magic
    В повечето случаи хората си казват това,което наистина желаят единствено когато са употребили алкохол...ако този човек не ме харесва когато е трезвен значи си има някакви причини,нещо разумно,което го притеснява и не може да е с мен,но ако е пиян и желае да е с мен,значи забравя за разумната причина и си признава,че го привличам поне сексуално.Ако и той ме привлича,защо пък да не си доставим общо удоволствие
    kakvo iska6 da kaje6 s tova,4e 6te tie priqtno nqkoi da bade s teb samo za6toto e martvo piqn....ne mi se vqrva 4e 6te e mn gotino....
    Направи на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по мръсно!!!

Re: Питане към двата пола

Цитирай Първоначално написано от abvkenef
    Значи гледал съм всички теми ама такава не видях. Значи ако например харесвате някакво момиче или момче но знаете че не можете да бъдете заедно защото тя/той не иска и така . Да предположим че ще отишли на купон и тя/той са се напили и искат да го направят с вас бихте ли се възползвали от това . и ако да защо и ако не защо . Моето мнение за това е че не бих .Благодаря за отделенито внимание .
    ami edno mom4e napravi taka s men i mi be6e gadno 6toto drygiq den imah hem spomena za nejelaniq sex hem gadniq duh ot izpitoto koli4estvo alkohol.osven tova az puk sum se vuzpolzvala ot edno mom4e koeto za nego be6e gadno ama re6ih nikoga da ne pravq taka ...i v kraina smetka se otkazah i ot alkohola...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    Sofia
    И аз съм на същотот мнение

Estestveno 4e ne bih se vazpolzvala!Tova e pod dostoinstvoto mi...

Не бих по-скоро ще игнорирам човека който не ми обръща внимание

Ами аз бих, не виждам нищо лошо...
    [img][/img]

Значи гледал съм всички теми ама такава не видях. Значи ако например харесвате някакво момиче или момче но знаете че не можете да бъдете заедно защото тя/той не иска и така . Да предположим че ще отишли на купон и тя/той са се напили и искат да го направят с вас бихте ли се възползвали от това . и ако да защо и ако не защо . Моето мнение за това е че не бих .Благодаря за отделенито внимание .
    Ми то обикновенно др. се възползват от мен ,щото винаги сам пияна на купон ...
    Да :P бих се възползвала . Ми аз го харесвам ... що пък да не ...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    Венера
    Да бе... тоя не ме иска аз ще му обръщам внимание...
    Да си оправи възглавницата...
    През ръкава на какрираната ми риза ми е за тоя...
    ( Аз нямамм такава риза О_о )

Супер фен
    Град
    България
    razbira se 4e 6te se vazpolzvam ! kvo mi puka 4e poslq nqma da moje da se gledame! smisal takav 4e nqma da se vijdame! 6TO Pak i da mi puka jiveq samo edin pat! nakratko bih go napravil! :P
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Не не бих го нарлавил ако това момиче не ме харесва би ме намразило. Но ако аз я мразя и е готина бих я изчукал за вечерта.

Супер фен
    Тъпо е по този начин...Дори да не казвам к**венско...

по принцип не бих ... но знае ли 4овек като не е изпадал в такава ситуация ... =D>
    Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    на пиян 4овек можеш само да вярваш на това,което казва,но не и друго.никога не бих се възползвала,защото ще е от4аяно и жалко.щом в трезво състояние си му безразли4ен (на въпросния 4овек),то в нетрезво още по-лошо-това ще зна4и,4е си просто на4ин да си на4еша крастата
    И аз мисля така

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Не.. много жалко поведение.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

тва е супер долно да се възползваш от пияно момиче...аре за натискане,мляскане и търкане става...ама после..ще и бъде много кофти на това момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си