- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питане към двата пола
kakvo iska6 da kaje6 s tova,4e 6te tie priqtno nqkoi da bade s teb samo za6toto e martvo piqn....ne mi se vqrva 4e 6te e mn gotino....Първоначално написано от White^magic
![]()
![]()
Направи на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по мръсно!!!
ami edno mom4e napravi taka s men i mi be6e gadno 6toto drygiq den imah hem spomena za nejelaniq sex hem gadniq duh ot izpitoto koli4estvo alkohol.osven tova az puk sum se vuzpolzvala ot edno mom4e koeto za nego be6e gadno ama re6ih nikoga da ne pravq taka ...i v kraina smetka se otkazah i ot alkohola...Първоначално написано от abvkenef
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Estestveno 4e ne bih se vazpolzvala!Tova e pod dostoinstvoto mi...
Не бих по-скоро ще игнорирам човека който не ми обръща внимание
Ми то обикновенно др. се възползват от мен ,щото винаги сам пияна на купон ...Първоначално написано от abvkenef
![]()
![]()
Да :P бих се възползвала . Ми аз го харесвам ... що пък да не ...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да бе... тоя не ме иска аз ще му обръщам внимание...
Да си оправи възглавницата...
През ръкава на какрираната ми риза ми е за тоя...
( Аз нямамм такава риза О_о )
razbira se 4e 6te se vazpolzvam ! kvo mi puka 4e poslq nqma da moje da se gledame! smisal takav 4e nqma da se vijdame! 6TO Pak i da mi puka jiveq samo edin pat! nakratko bih go napravil! :P![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не не бих го нарлавил ако това момиче не ме харесва би ме намразило. Но ако аз я мразя и е готина бих я изчукал за вечерта.Първоначално написано от abvkenef
![]()
Тъпо е по този начин...Дори да не казвам к**венско...
по принцип не бих ... но знае ли 4овек като не е изпадал в такава ситуация ... =D>
Ние сме номер ЕДНО....защото : от ПРАХТА се ИЗДИГАМЕ. "ЦСКА" , защото от нулата се завръщаме. "ЦСКА" , защото и на клада да сме, няма да ви предадем..."ЦСКА , защото няма стадион , побиращ душата и сърцето на този отбор с тази велика история..!
И аз мисля такаПървоначално написано от sapphirr
![]()
![]()
![]()