- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питане към двата пола
ne bih! super e jalko da stiga chovek do takiva sluchai,che da se vyzpolzva ot piqn.tochno i zaradi tova piq malko,za da sym sig,che nqma da stana jertva na nqkoi jalyk prych.. :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Не не бих се възползвала. Защо? Защото за мен е унизително да използвам пиян човек, който не съзнава какво върши, за да задооля желанията си. Ако ще правя секс, ще е с някой, който е в пълно съзнание и знае какво прави.
ми честно казано не бих. не защото е отчаяно, напротив, особено ако напилият се е момче... негов си проблем че не знае колко да пие... аз не мога да го насиля все пак, значи го иска! :P... просто защото.. все пак - пиян е! остава да ме оповръща цялата или пък да разкаже на всичките ни познати как съм го "изнасилила"
... ако пък напилата се е момиче - тука вече не е има-няма! по принцип жените са по-безсилни, пък камоли пияни... без съгласието на момичето, няма секс!
![]()
... cuz I’ve waited for all my life... to be here with you tonight...
предишен ник - <black soul>
moje i da prozvy4i gadno no da bih go napravila ne s vseki no zn 1 4ovek s koito bih a i kogato 4ovek se napie naqve izlizat istinskite my jelaniq a ako i dvamata go iskame to nemislq 4e mojem da govorim za izpolzvane ot ednata ili dr strana ima jelanie ima sex nqma jelanie nqma sex.... tva e![]()
зависи от ситуацията
сигурно ще се възползвам
Собственост на Canis_Dirus
Бих го напраила, само и само да му покажа какво е изпуснал. Нека се тръшка от яд цял живот, пък може и да се самоубие, знае ли човек![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
\Първоначално написано от bebok
/
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
po-skoro ne , zashtoto az moje da se zadylbocha v chustvata , a toi da ne pomni ili da mu e samo za sex-a , taka che nqma da se spra za da ne naranq i da ne se vyzpolvam ot nego samo nego , ami nai-veche sebe si ... kogato se sluchi neshto podobno povecheto momicheta si mislim razni raboti i vijdam ebydeshteto daje s tozi chovek , a ne realnostta![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Не бих. Само като си помисля колко отвратително би се чувствал въпросния човек след като изтрезнее... А и най-малкото аз не бих желала някой да постъпи така с мен.
When I love, I love.
За да задоволя егото си, да бих. Какво да се прави
, просто няма да се примиря като знам, че съм имала възможност да си "начеша крастата" и да не съм се възползвала
![]()
Ако съм трезва не бих се възползвала защото е жалко....Но като се знам кфа пияна глава съм...на пияно бих се възползвала!
И аз не бих го направила, защото после явно той ще съжалява...Нали не иска да е с мен.
Пък и не ми харесва това да го правя с някой, който се е напил и после нищо да не помни...
az ne bih.sega kato se zamislq...koi li pak 6te ima takiva meraci kam mene......sigurno 6te e nqkoi idiot![]()
![]()
xax
..mi ako si gotqn 4ovek i ymna kofa..6te prozre6 nepriqtnostite koito syzdava6 na 4oveka koito si naebal ili 4oveka koito e bil piqn i e krivnal qvno..![]()
Аз бих се възползвал 99%![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не бих, защото ще знам че този човек няма привличане към мен и единствената причина поради която е с мен е защото е пиян и не мисли трезво. И в крайна сметка и той и аз няма да имаме приятни спомени от този експеримент!!!![]()
Ne bi trqbvalo da se vazpolzva mom4eto,za6toto tova spored men e mn podlo.Kogato momi4eto otblaskva mom4eto v trezveno sastoqnie zna4i to ne go haresva alkohola zamra4kva saznanieto i momi4eto ne misli.
Гледаи ся донякаде е вярно 4е алкохола замъглява мисленето ,ама не се ли и питаш 4е го иска защото всъщото време то го кара да говори и върши неща в които при трезво същояние се спира
като неадекватен много знаеш какво искаш и какво не искаш.
зарежете разграни4аването на половете,помислете принципно,извода е един:бъди коректен!
az li4no ne bih,poradi prostata pri4ina,4e ako naistina mn go haresvam,nqma da postapq taka podlo s nego...a ve4e toi ako ne oceni tozi jest...negov problem....![]()
Направи на мръсника мръсно,колкото по-късно,толкова по мръсно!!!
В повечето случаи хората си казват това,което наистина желаят единствено когато са употребили алкохол...ако този човек не ме харесва когато е трезвен значи си има някакви причини,нещо разумно,което го притеснява и не може да е с мен,но ако е пиян и желае да е с мен,значи забравя за разумната причина и си признава,че го привличам поне сексуално.Ако и той ме привлича,защо пък да не си доставим общо удоволствие![]()
Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак