- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Със или без секс в менструация
Това дали правиш или не правиш секс по време на менструация зависи само от настроението и на двамата партньори![]()
Че аз не критикувам. Просто казвам, че на мен ми е странно. Откога във форума е забранено да изразяваш личното си мнение. Освен това, не съм гнуслива, просто не ми допада идеята. А и повярвай ми, приятелят ми иска да ме пипне и дори го прави, но аз го спирам, когато мине раниците на допустимото за мен.Първоначално написано от _Cuddly_
Ami poprincip mnogo hora kazvat 4e ne e zdravoslovnoili polezno no ako ne te boli ili ne te e gnus pyk i na koito mu se pravi da go pravi nqma zna4enie dali ti e do6lo .Az li4no bih no v poslednite dni
И аз съм против. Блаааа. Супер гнусно.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Nikoga ne sym pravila sex po vreme na menstruacia.. i ne mislq che shte go napravq... Nehigienichno e... ne mi izglejda primamlivo... nito vyzbujdashto...
Ако изключим кръвта всъщност никак не е зле.
И преди казвах 'аз и секс по време на менструация? не, никога'
Е от никога взе, че се случи... и стига да се вземат достатъчно предпазни мерки да не бъде всичко във кръв не е проблем, поне за мен...
Между другото питала съм приятеля ми дали не му е гадно, ама на него не му пука. По неговите думи това е част от тялото и организма ми и е съвсем естествено нещо. И не му е неприятно след като става дума за тялото на приятелката му.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ghost reporting!
Против! Ще се чувствам ужасно некомфортно и неприятно ако го правя по време на цикъл. Няма да умра ако не го правя една седмица.
kogato sam taka-NIKOGA!!!ne mi e udobno,ne se 4ustvam dobre.mn e kofti togava![]()
![]()
Аз правя секс по време на менструация,но на мен ми тече слабоА и тогава желанието ми за секс е много по-силно от обикновено
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
da mnooo e gadno
Свирката по време на менструация си е абсолютно същата, както свирката извън менструация...![]()
На мен по време на менструация така и така не ми се прави секс.
pravila sum go 2-3 puti ama mi e bilo kum kraq no vse pak nemoje da si se rsavni s normalniq polov akt...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Аз нямам против стига да е от последните дни,приятеля ми също,така че сме го правили.
Обичам само един човек и това съм аз.