.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Това дали правиш или не правиш секс по време на менструация зависи само от настроението и на двамата партньори

Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Цитирай Първоначално написано от lLady_MooN_RaiN
    Имам против да правя секс по време на менструация. Първо защото ми е гнусна самата мисъл. Второ, защото е доказано, че не е много хубаво от гледна точка на хигиената и медицината да се прави секс в тези дни. Дори да се прави с презерватив менструалната кръв е перфектна среда за развитието на разни бактерии, инфекции идруги и всякаква намеса там би могла да навреди на здравето ми. Не че се случва винаи и на всяка жена, но не искам да рискувам. И трето - просто не ми се иска. Това също е доказано, че на жените не им се иска да правят секс в тези дни. Незнам как е при другите, но на мен поне в първите 2-3 дни хич не ми е до секс. Има и четвърто. След такава пауза, секса е....невероятен.
    ami pri teb jelanieto se gubi,ama pri men e tochno obratnoto,samiq fakt,che neshto uj me ogranichava me pobyrkva i me kara da go iskam dva pyti poveche i toi ne iska da me drazni i me izchukva i vsichki sa dovolni,a i plius tva,na nego syshto mu haresva :P
    Странен партньор имаш...Звучи гадно да :P , когато ти си в мензис...
    koe mu e strannoto?! emi na teb moje da ti zvuchi gadno,no na men ne i dori ni haresva!

Няма нищо гадно и това, че не го практикувате, не означава, че трябва да критикувате другите - това си е лично техен избор, а вашата гледна точка не е по-добра от ничия друга.

Пък и нали знаеш, че гнусливите не са много добри в леглото?

И аз имам "странен" партньор, който не се отвращава от нормални неща. Сигурно е кофти приятелят ти да не иска да те пипне, защото ти е дошло. :P
    Че аз не критикувам. Просто казвам, че на мен ми е странно. Откога във форума е забранено да изразяваш личното си мнение. Освен това, не съм гнуслива, просто не ми допада идеята. А и повярвай ми, приятелят ми иска да ме пипне и дори го прави, но аз го спирам, когато мине раниците на допустимото за мен.

Ami poprincip mnogo hora kazvat 4e ne e zdravoslovnoili polezno no ako ne te boli ili ne te e gnus pyk i na koito mu se pravi da go pravi nqma zna4enie dali ti e do6lo .Az li4no bih no v poslednite dni

И аз съм против. Блаааа. Супер гнусно.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Nikoga ne sym pravila sex po vreme na menstruacia.. i ne mislq che shte go napravq... Nehigienichno e... ne mi izglejda primamlivo... nito vyzbujdashto...

Ако изключим кръвта всъщност никак не е зле.
    И преди казвах 'аз и секс по време на менструация? не, никога'
    Е от никога взе, че се случи... и стига да се вземат достатъчно предпазни мерки да не бъде всичко във кръв не е проблем, поне за мен...
    Между другото питала съм приятеля ми дали не му е гадно, ама на него не му пука. По неговите думи това е част от тялото и организма ми и е съвсем естествено нещо. И не му е неприятно след като става дума за тялото на приятелката му.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ghost reporting!

Против! Ще се чувствам ужасно некомфортно и неприятно ако го правя по време на цикъл. Няма да умра ако не го правя една седмица.

kogato sam taka-NIKOGA!!!ne mi e udobno,ne se 4ustvam dobre.mn e kofti togava

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ако изключим кръвта всъщност никак не е зле.
    И преди казвах 'аз и секс по време на менструация? не, никога'
    Е от никога взе, че се случи... и стига да се вземат достатъчно предпазни мерки да не бъде всичко във кръв не е проблем, поне за мен...
    Между другото питала съм приятеля ми дали не му е гадно, ама на него не му пука. По неговите думи това е част от тялото и организма ми и е съвсем естествено нещо. И не му е неприятно след като става дума за тялото на приятелката му.
    + 1

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Аз правя секс по време на менструация,но на мен ми тече слабо А и тогава желанието ми за секс е много по-силно от обикновено
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

da mnooo e gadno

Свирката по време на менструация си е абсолютно същата, както свирката извън менструация...

Мега фен Аватара на koalka
    На мен по време на менструация така и така не ми се прави секс.

pravila sum go 2-3 puti ama mi e bilo kum kraq no vse pak nemoje da si se rsavni s normalniq polov akt...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Град
    #mainatown
    Аз нямам против стига да е от последните дни,приятеля ми също,така че сме го правили.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    Пр0тив...няма нищо възбуждащ0 и е Нехигиеничн0... не бих пр0бвала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си