- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Водим полов живот от почти 11 месеца, а още не съм...
ето го и моя проблем:с гаджето ми водиме полов живот от 10 близо 11 месеца!!!нО О6ТЕ СЕ СЪМ ДОСТИГАЛА ДО ВАГИНАЛЕН ОРГАЗЪМ!НЗ КАКВО ДА МИСЛЯ ВЕ4Е!!!100% СЪМ СИГУРНА 4Е Е В МЕНЕ ПРОБЛЕМА ЗА6ТОТО В ЛЕГЛОТО ТОИ Е ФУРИЯ!един ден говорихме и тои ме попита:нямога изпитвала ли си оргазъм!Казах му истината!и тои се по4уства мн зле!какво да правя!!!
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Според мен прекалено много си се вкопчила в тази мисъл - че не можеш да достигнеш оргазъм и това ти пречи да го изпиташ. Като го правите се опитай да се отпуснеш и да не мислиш за това. Наслаждавай се на ласките на другия. А и не пропускай и факта, че е възможно човека до теб да не знае точно как да ти достави удоволствие. Няма точна рецепта за това. Има и нещо друго - жените са по-склонни да изпитат оргазъм в по-зряла възраст. Така, че изобщо не се притеснявай.![]()
podkrepqm =D>Първоначално написано от experiment_m
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
44% от жените в света не са изпитвали оргазъм. Никакъв! Никога. Споко, сексуалният пик на жената е след 30 годишна възраст. С времето ще успяваш, а след още малко време ще знаеш какво точно да правиш, за да свършиш!
qvno priateletq ti ne e "seksualnata furiq" za kakwato go mislish))
i kak go opredelqsh kato furiq ??? mje bi ne te kara da se vyzbudish maksimalno i da se pochustvash vcobodna da napravish svicho v legoltoprobvaite s po-du;ga liubovna igra s razli4no pozi ...kakvoto se seti6
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Има жени, които изпитват оргазъм след като завършат развитието си. Има и такива, които изпитват чак след като родят.
Отделно, че причината би могла да е психическа. Примерно ако имаш някакви проблеми или притеснения за нещо (изпити, отношения вкъщи...) също се отразява.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Първоначално написано от Wrathchild
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
И аз имам същия проблем...ама кво да се прави![]()
![]()
Успокой се, има много жени, които дълго време не са изпитали оргазъм.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Вики познавам и теб и Иво и определено той е фурия, като го знам къв е лудак по принцип!!! :P ако се притесняваш много просто си земи муха!![]()
Просто се отпускай, недей да мислиш непременно за товаПлюс това една жена много трудно може да изпита оргазъм по време на секс, даже има жени които започват да го чувстват чак след 2-3 години редовен полов живот, спокойно...още си малка и неопитна, но с времето всичко ще се оправи
Няма за какво да се притесняваш
![]()
normalno e v na4aloto da ne ispitva6 orgazum no opitai da se otpyska6 maximalno i probvaite novi ne6ta i poziyspeh
![]()
Ami vij mila vsichki imat razlichni organizmi azlichno oshte pri vtoriq si pyt svyrshih ta... opitaite razlichni neshta i nablegnete na igrata predi sexa galete se celuvaite se pomoli priqtelq ti da te blizka ot dolu togava se poluchava edno draznene(kakto mu kazvam az) i vyzbudata stava po silna i zapochvash sama da si go iskash ... otdelete si vreme i shte imash vyzmojnosta i ti da izpitash takova udovostvie ... Uspehche![]()
![]()
![]()
хммм... при вс е така![]()