Първоначално написано от
Lorelei

Първоначално написано от
lLady_MooN_RaiN

Първоначално написано от
Lorelei

Първоначално написано от
lLady_MooN_RaiN
Имам против да правя секс по време на менструация. Първо защото ми е гнусна самата мисъл. Второ, защото е доказано, че не е много хубаво от гледна точка на хигиената и медицината да се прави секс в тези дни. Дори да се прави с презерватив менструалната кръв е перфектна среда за развитието на разни бактерии, инфекции идруги и всякаква намеса там би могла да навреди на здравето ми. Не че се случва винаи и на всяка жена, но не искам да рискувам. И трето - просто не ми се иска. Това също е доказано, че на жените не им се иска да правят секс в тези дни. Незнам как е при другите, но на мен поне в първите 2-3 дни хич не ми е до секс. Има и четвърто. След такава пауза, секса е....невероятен.
ami pri teb jelanieto se gubi,ama pri men e tochno obratnoto,samiq fakt,che neshto uj me ogranichava me pobyrkva i me kara da go iskam dva pyti poveche i toi ne iska da me drazni i me izchukva i vsichki sa dovolni,a i plius tva,na nego syshto mu haresva :P
Странен партньор имаш...Звучи гадно да :P , когато ти си в мензис...
koe mu e strannoto?!
emi na teb moje da ti zvuchi gadno,no na men ne i dori ni haresva!
Няма нищо гадно и това, че не го практикувате, не означава, че трябва да критикувате другите - това си е лично техен избор, а вашата гледна точка не е по-добра от ничия друга.
Пък и нали знаеш, че гнусливите не са много добри в леглото?
И аз имам "странен" партньор, който не се отвращава от нормални неща. Сигурно е кофти приятелят ти да не иска да те пипне, защото ти е дошло. :P