- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой купува презервативите?
Една моя приятелка на 17 години се срамува да си купува презервативи и казва,че за нищо не света не би го направила.Друга,на 18,пък казва,че не било нейна работа да ги купува,а на гаджето й и също не би го направила.Според вас има ли значение кой ще ги купи,дали момичето или момчето и нормално ли е да те е срам да си купиш презервативи???
Nz za6to ama predpo4itam az da si gi kupuvam.A i ot kakvo da me e sram...Kato tova se otnasq za zdraveto mi \/
![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
spored men e normalno i dvamata da kupuvat.v kraq na krai6tata e za sigurnost i na 2mata![]()
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
Презервативите купува той, лубрикант и хапчета-аз. Айде малко разделение на труда!
Разликата идва единствено в това кой ще даде парите.
Обикновено купувам аз. Или двамата заедно влизаме в аптеката и аз купувам. Или той плаща но аз избирам.
Абе важното е аз да ги избера![]()
When I love, I love.
nqma znachenie koi gi kupuva. az sym na mnenie che vseki, momche ili momiche, trqbva da ima pone edin prezervativ po vsqko vreme v sebe si. A kolko chesto mi se e sluchvalo da davam prezervativi na poznati momicheta shtoto sa mi spodelqli che vidish li prednata vecher sa praveli sex s nqkoi i nqmali prezervativ pod ryka. omg ... to tova da nqmash prezervativ trqbva da se obqvi za nezakonno.
spored men mom4etata trqbva da kupuvat prezervativite![]()
no exit
i kvo ... svyrshvat ti kondomite, ama vecherta se zapoznavash s nqkoq madama s koqto himiqta vri i kipi i hop otivate da go pravite ... ama ti kazvash nemojem skypa nqmam kondom.Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
Da ama tq shtoto e momiche grijeshto se za sebe si vadi edin i ti gledash typo ... aide stiga gluposti.
Ako momicheto ne isli za sebe si zashto momcheto trqbva da misli???
opa sorry ... pomislih che si momcheПървоначално написано от MalKa_BLuDnica
... ta ... da perafreziram :
vecherta se zapoznavash s nqkakyv pich s koqto himiqta vri i kipi i hop otivate da go pravite ... ama toi nqma kondom i ti nqmash ... i poneje nemojete da se odyrjite ... tolkova mnogo go iskate i dvamata go pravete bez ... i hop sled 2 meseca mu servirash bremenna sym.
toi kupuva prezervativite, as samo ponqkoga kogato imam pretenciino kato se naloji sama si kupuvam hap4eta i dr ne6ta!
Аз съм купувала 1 път, той също един път. И един път майка ми![]()
А таблетките си ги купувам аз. Той ходи последния път, но не успя да купи, защото ги е нямало в 3 аптеки, а в едната са му казали, че не се произвеждат вече...Та накрая аз намерих, но идеята ми е, че не го е срам.
![]()
Ami poprincip toi no se e sly4valo da kypyvam i az .![]()
Kopuva gi tozi na koito mu se pravi pove4e sexslu4valo se e i tukmo da po4nem i da se okaje 4e nikoi ne e vzel i po4va edno mrunkane koi da hodi do aptekata
v takiva slu4ai krada ot brat mi koito vinagi si durji rezervi
Ами по принцип той дава парите за презервативите, но за купуването се редуваме![]()
Досега само той е купувал презервативи. Знам, че и аз трябва да взема участие, но ... така сме си свикнали![]()
Досега винаги той е купувал![]()
Na men ne mi se e sluchvalo. 1-zashoto v kushti vinagi ima (imam sestra koqto...) NO po princip toi vinagi ima. NAuchil mi e nomerata, che moje po vsqko vreme da mi se priiska. Taka che, nai-dobre e vinagi da si nosite 1!
Ами аз винаги копувам презервативите ..и не ме е срам защото няма от какво... Това си е нещо нормално![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
И двамата купуваме. Че и майка му...![]()
Vajnoto e da se izpolzvat prezervativite ne koi gi kupuva!
И какво срамно има да купиш презерватив?иначе аз
![]()
И аз не виждам какво срамно има в това.И двамата купуваме,повечето пъти той де,но за мен няма значение много пъти и аз съм купувала и не ме е срам от това.Според мен е по-срамно да забременнеш и да правиш аборт,защото те е било срам да си купиш презервативиА и ние гледаме винаги да имаме презерватив в нас,защото не знаем кога и къде ще ни се прииска да го направим
![]()
И двамата правят секс, така че е редно и двамата да купуват презервативи.Мацката, която не иска да купува, въпреки това прави секс и тя намазва, нали?![]()
Иначе е супер глуправо да те е срам, като просто няма от какво.Все пак това е нещо нормално и на аптекарката не й прави впечетление.Да не говорим, че не само в аптеките ги продават.![]()