имам приятел от около година и половина.в началото на отношенията ни когато излизахме бяхме и с неговите и с моите приятелки но постоянно се карахме ии затова постепенно започнахме да излизаме само дваматаии така беше през цялото лято.накара ме да се отделя от най-добрите си приятелки за да бъда само с него.преди около седмица много жестоко се бяхме скарали ии една позната случаино ми каза че тои се е разбрал да слизат с неговата компания на дискотека и аз реших да сляза с една от най-добрите ми приятелки.слязохме и той след това дойде на няколко пъти идва да ми се извинява ии нз още какво ,но аз нищо не му казах.след това ме дръпна целуна ме ии ми каза да избирам или него или да си остана с приятелката ми.отидох и се разбрах с нея защото и нейните нови приятели бяха там и тя каза че ще остане с тях да не се притеснявам.излязах при него и му казах че съм разбрала с нея,но той ми каза че иска да викна приятелката ми ии да и кажа че повече не искам да имам нищо общо с нея и искам да прекратим всякакви отношения аз не пожелах след което продължи дълък скандал на тема че предпочитам приятелката си пред него и всяка друга би искала да остане с човек когото обича.чуствам се гадно и незная как да постъпя.наистина имам силни чуства към него и знам че и той също има но тъи като вече не излизаме с нея и тя не е никава пречка за него не мога да разбера защо иска да постъпя по този начин .искам съвет как би било най-добре да постъпя и дали е възможно човек когото те обича да иска да унизиш и да се скараш с най-добрата си приятелка.(извинявам се за дългото писмо)