Здравейте,не за 1ви път пиша тук но отново се нуждая от вашата помощ.Аз съм момиче на 14 години и още нямам цикъл и гърдите ми са колкото 1 малка шепичка(да кажа даже че нямам),вчера вечерта случайно напипах и на 2те гърди нещо като кръгче(цилинфърче) или нз какво.Възможно ли да е киста и на 2те гърди или е нещо по-лошо?Понеделник ще ходя на лекар,но до тогава се надявам някоя да ми помогне.Сетих се че 50 % от жените имат някаква болест която наподобява на това което усетих : МАСТОПАТИЯ .Много ме е страх да не е раково,туморно или някакво злокачествено заболяване. Моля споделете ако и вие имате същите проблеми , защото се чувствам единствената която вероятно има този проблем с напипване на бучица.За съжаление понеделник ще ме прегледат,а до тогава моля помагайте. Отгоре на сичко гърдите ми не се забелязват,което е много гадно,защото съм единствена в класа която съм плоска като стена. Тежа 40 килограма и съм висока 163см . Нямам мензис и ме е страх за известни болести като мастопатията...
П.С. : Съжалявам ако съм писала малко несмислено,но спешно се нуждая от вашата помощ !