- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Трудно ли се забравя любовта?
Според вас трудно ли е да забравиш любовта? Да искаш да бъдеш безчувствен, защото са те наранили..да забравиш онея чувства..онея трепети, които само 1 човек може да те накара да трепнат отново? Писна ли ви да бъдете нарянявани и да си кажете ' Стига вече, трябва да продължа напред ' обаче да не можете да направите тази крачка? Да се виждате всеки ден с този човек, да прекарвате 3/4 от времето си заедно..да ти бъде приятно и да знаеш, че само вие двамата можете да си оправите настроението взаимно..когато на единия му е кофти и на другия му е кофти..когато единия е весел и другия е весел..има чувства, пука ни страшно много един за друг..но да знаеш, че не можеш да бъдеш с нея и то не заради някой друг, а просто...Самия въпрос е - когато искаш да забравиш - можеш, но вие искате ли? Или да продължите да се борите, въпреки безброй многото опити и да сте супер близки приятели с нея/него?
Просто е...всеки му се иска но това вътре в тебе което хората наричат сърце не ти позволявя...заката е да пренебрегнеш сърцето си и да слушаш акъла си...не става изведнъж...ама става...
Трудно се забравя любовта,но се забравя все някога във времето.А до това "Стига вече, трябва да продължа напред ' обаче да не можете да направите тази крачка?" само ще ти кажа,че няма не може има не искам.Когато има чувства си заслужава да се бориш,но когато няма тоест има само от едната страна по-добре да се откажеш,защото така нараняваш себе си и този които обичаш.А и ще пропуснеш това което те очаква в бъдещето.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
pfff moq lsu4ai e to4no tkaquf vlubihs ev best frdkata mi no tq mi kaza 4e im samo priqtelski 4uvstva kam men![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ot kakot mi go kaza tfa ne spq ne qm.... prosto nemoga bez neq ...
![]()
![]()
![]()
da, lubovta se zabravq mnogo trudno... i po-dobre 4ovek da izgivee mukata i bolkata, dokato ne zabravi!e, vremeto lekuva vsi4ko?
ne to4no...! ima nqkoi ne6ta, koito ne mogat da se zabravqt i tova e lubovta
sega si imam gage, koeto naistina me obi4a mnogo i mnogo durgi na mene i az su6to go haresvam, no vse o6te mislq za edin drug
a na nego hi4 ne mu puka za meneee
![]()
Testis unus,testis nullus...
не може да се забрави от днес за утре един човек! в това съм напълно сигурна!!! трябва да те е наранил много , ама наистина мн, за да почувстваш безразличие, дори неприазъм! мн рядко сърцето и разума говорят на един език - малкото ти кухо мускулче може да примира от любов , но разумът казва "НЕ ,ТОЗИ ЧОВЕК НЕ Е ЗА ТЕБ!!!" и кое ще послушаш ти рашаваш...![]()
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
Вярно е-когато изпитваш истински чувства неможеш да забравиш лесно.Но това не означава,че е невъзможно.Просто трябва да си дадеш време и да не се заблуждаваш,че мразиш този човек или пъкк че неможеш да го забравиш.Много пъти съм повтаряла че думата немога е следствие от неискам...Ама когаа ще се осъзнаваме и кога ще престанем да тъпчем на едно място?? .. Живота не е толкова дълъг за да ни чака да плачем и да се тръшкаме .. Е вярно боли,но и болката минава колкото и да не е за вярване .. Колкото по-рано осъзнаеш,че не си струва да се ядосваш и да се самосъжаляваш толкова по-добре![]()
just a kid۵
Всички сте прави..обичам я с цялото си сърце..бих дал всичко за нея за да е добре и тя за мен - много пъти сме си го казвали. Сърцето ми казва да се радвам на това което имам, но от вътре искам да я оставя, да не завися от нея, да не ми зависи от нея настроението..много ще ми е трудно, но вече мисля мина най трудната част - примиряването. И накрая пак оставаш сам..с мъка..с болка..но понякога живота ти се усмихва. Никога няма да забравя тези чувства, тази любов и най вече - нея, както и тя на мен. Много изживяхме, много ще си лиспваме, много ще се пазим и грижим един за друг..
Знам че мога да го направа но вътрешно не ми се иска... Все едно имам някаква надежда че някой ден нещо може да се промени да започне да става така както ми се иска.![]()
до болка познато...
неможеш да забравиш любовта, тя си остава вътре в сърцето. Заема един ъгал и си седи там цял жовот, до като не се появи клечката, която може да я запали отново!
Аз съм в същото положение в момента... дали или ... остава надеждата................................ .........................![]()
не искам нито да я забравям нито да я оставям, може да ми е мъчно и тежко, но тя е част от живота ми в момента и не мисля, че трябва да я пусна да си отиде просто така... борба до край! Времето ще си покаже...
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
Колкото и корав да си на външен вид когато обичаш отвътре винаги ще го има онова чуство, че неможеш без този човек. Самото усещане е супер гадно. От гордост не показваш чуствата и се преструваш на безразличен, но отвътре те боли защото човека е далече.. тея конфигурации да пренебрегнеш чуствата защото така се налага не водят до нищо хубаво...
Защо и на двамата да ви е хубаво, а да не може да сте заедно?Трябва да има някаква причина, която ти не я казваш...Еми, трудно, като се виждате да се забравите един друг, да забравите за чувствата си-виждате се много често.Не става така...
Първоначално написано от babity
Точно за това говора. Искаш да се отървеш и знаеш, че ще се чувстваш по добре, но не можеш да я/го оставиш и когато съвсем леко се отдръпнеш се чувстваш сууууууууууупер кофти и ти е много шибано..Първоначално написано от JiMiTo
koalka - точно ти писа в предишната ми тема..беше отдавна, забравила си..виж ми постовете и ще разбереш каква беше причината..![]()
Еми, да, забравила съм.Обясни накратко, не всички мнение мога да ти видя, опцията нещо се е прецакала.Първоначално написано от Fallen`Angel
![]()
НЕ! Имам желание да я забравя,но не се получава..........
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
И аз искам да го забравя обаче не се получава...И за това си търся някой който може да го замени макар че мисля постоянно за него и искам да съм до него![]()
![]()
emi spored men Istinskata lubov ne se zabravq..
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Ако си обичал/а истински ще е много трудно да забравиш любовта си
Според мен любовта никога не се забравя.Ако обичаш някой и сте разделени докато не срещнеш някой друг, който да обикнеш не го збравяш дори и след това го помниш(в някой случаи и обичаш).Според мен както човек не може да спре да сънува, мечтае докатое жив, така и не може да спреда обича.И макар времето да лекува, човек когото някога си обичал остава завинаги в сърцето ти, по един или друг начин, като белег до края на живота...
Istinskata liubov nikoga ne se zabravq...kakvoto i da pravish...nemojesh da zabravish neshto tolkova istinsko i krasivo.Zavinagi chast ot sarzeto ti shte bude samo za nego/neq...edna malka chastica v koqto shte jiveqt spomenite ot vryzkata vi.Dori kogato obiknesh dryg/dryga ti pak ne shte si preglbtnal razdqlata.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
трудно...на колкото и силен да се правиш не можеш да махнеш с ръка и да изтриеш всичкокакто казаха времето и нова любов са най-лесния лек
Ive got your kiss
Still burning on my lips
The touch of my fingertips
This love so deep inside of me, baby
Дори и да си най безчувствения човек, това не можеш да го направиш никога..просто ако някой го направи трябва да е.. Прави сте, никога не може да се забрави, човек остава само със спомените, нали?Първоначално написано от [PReDaToR
И накрая винаги оставаш сам..колкото и дълго да е .. пак оставаш сам..
![]()
Истинската ми любов е до мен. Но ако я загубя ще го преживея много тежко. Любовта не се забравя лесно, още повече, когато знаеш, че е истинската.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ne moga da razbera za6to kato obi4ate tolkova silno dadeniq 4ovek iskate da go zabravqte? priemete ne6tata kato fakt i tozi 4ovek kato hubav spomen. ne e nujno da go zabravqte, za6toto 6tom kato ste bili s nego e imalo ne6to v nego, koeto ne vi e bilo bezrazli4no. prosto prodaljete napred i ne si mislete, 4e trqbva da zali4avate ne6to, koeto e bilo vsi4ko za vas.