.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Мега фен Аватара на sasha_90

Да му се обадя ли?

Здравейте,колебая се за нещо и имам нужда от помоща ви.
    Преди време пак бях пуснала тема,в която ви разказах за мой приятел,когото харесвам и като мъж.От мои постове сте разбрали,че аз съм на 17,а той на 26.Приятел е на баща ми.Така постепенно се сближихме.Веднъж излизахме на кафе,където си прекарахме чудесно.След това си писахме в скайп и той каза,че някой път пак ще излезем.Проблемът е,че и двамата сме срамежливи и никой от двамата не предлага да излизаме.Не знам вече какво да правя.Дали да му се обадя и да го поканя да излезем или не?Много ми харесва,но той твърди,че не съм негов тип.Поне имам възможност да го виждам когато ходя при майка ми.Когато се видим там той ме "бара" за кръста уж,че е защото съм имала гъдел.Не знам дали въпреки всичко има някакви чувства към мен.Освен това нашите много го харесват като човек т.е. не биха се противили ако имаме връзка.Е това е.Въпросът вече ви го зададох(Дали да му се обадя и да го поканя да излезем или не?Дали да не чакам той да ме потърси? ).Иначе сме се разбрали ако искам да му презвъня и той ще ми се обади.Какво да правя,кажете?

Ами обади му се , няма какво да губиш . Стискам ти палци \/
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

Град
    shumen
    Miiiiiii az kazvam zvankai... po princip ne e xybavo tei de pokaa6 golem interes ama 6tom ste se razbrali nqkoi pat da se vidite - nema ko da go misli6... o6te pove4e 6tom i 2mata ste takiva nekvi - 4e vie mojete da 4ekate tei cql jivot bez da se 4uete... ne go izpyskai 4oveka
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на sapphirr
    не,направиш ли го ,с4итай ,4е и малко интерес да има веднага се изпарил.
    покажи,4е не си опряла до излизането с него
    Търпение! е казал Конфуций

obadi mu se
    ,,,,,,,,,,,,,,,,

Обади му се и от мен успех \/
    ЖивОтА е КучКа, НаУчИ сЕ дА и Го НаЧукВаШ !!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Eми никой не знае дали найстина те харесва.. Иначе може да е казал, че не си негов тип, защото малко или много е приятел на родителите ти и както казваш е срамежлив.. Някак си странно е да тръгнеш с дъщерята на приятелите си.. А иначе действай на импулс.. Ако толкоз много искаш да му се обадиш - обади му се.. Въпреки, че най-добре е да изчакаш обаче ако толкоз нямаш търпение - действай \/

Животът е адът описан в Библията!

spored men e po-dobre ti da go potursi6 i yspeh4eta
    По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Щом го знаеш че е срамежлив,направи тази постъпка да му се обадиш. \/
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    не,направиш ли го ,с4итай ,4е и малко интерес да има веднага се изпарил.
    покажи,4е не си опряла до излизането с него
    Търпение! е казал Конфуций
    човека ще се притесни че тя не го иска и затова ще офейка аз лично, не съм срамежлив, но има и такива момчета/мъже, които са МНОГО срамежливи, и ако той е от този тип..... ОБАДИ му се и нека силата бъде с теб бъзикам се :P

Благодаря на всички отзовали се.Малко ме е срам,е доста,но ще му се обадя или като влезе в скайпа тогава ще говоря с него.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Благодаря на всички отзовали се.Малко ме е срам,е доста,но ще му се обадя или като влезе в скайпа тогава ще говоря с него.
    Успех !

ако искаш първо му кликни на мобилния и ако ти се обади още по-добре, ако ли не ти звънкай....няма от какво да се срамуваш

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Обади му се и успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен разликата във възрастта ви е много голяма и може би той го разбира, не знам.Поговорете, но след като ти е казал, че не си негов тип...не знам.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Според мен разликата във възрастта ви е много голяма и може би той го разбира, не знам.Поговорете, но след като ти е казал, че не си негов тип...не знам.
    смятам, че й е казал че не е негов тип точно заради разликата в годините, но ако теб не те притеснява това действай

Обади му се ! Успех
    Мразя чалгата и всички около нея !

епа обади му се

епа обади му се

obadi my se mojesh samo da spechelish

obadi my se be momicheee ne si propilqvai shansa :P

Възможно е да е казал, че не си негов тип, заради разликата в годините и факта, че е близък приятел на баща ти. Ако теб това не те притеснява, няма лошо да му се обдиш.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ZVYNNI MU 4e i s glavni bukvi ti go pi6a :P :P nema kakvo da gubi6 ako toi ne te poiska pone 6te znae6 4e si opitala a ne su gledala kat nqkva nedorasla kifla a ako te poiska koeto e po veroqtno 6te ste mnogo 6tastlivi uspeh

Цитирай Първоначално написано от LoViN`You
    ZVYNNI MU 4e i s glavni bukvi ti go pi6a :P :P nema kakvo da gubi6 ako toi ne te poiska pone 6te znae6 4e si opitala a ne su gledala kat nqkva nedorasla kifla a ako te poiska koeto e po veroqtno 6te ste mnogo 6tastlivi uspeh
    Обадих му се от на баща ми тела,но не вдигна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си