Здравейте,колебая се за нещо и имам нужда от помоща ви.
Преди време пак бях пуснала тема,в която ви разказах за мой приятел,когото харесвам и като мъж.От мои постове сте разбрали,че аз съм на 17,а той на 26.Приятел е на баща ми.Така постепенно се сближихме.Веднъж излизахме на кафе,където си прекарахме чудесно.След това си писахме в скайп и той каза,че някой път пак ще излезем.Проблемът е,че и двамата сме срамежливи и никой от двамата не предлага да излизаме.Не знам вече какво да правя.Дали да му се обадя и да го поканя да излезем или не?Много ми харесва,но той твърди,че не съм негов тип.Поне имам възможност да го виждам когато ходя при майка ми.Когато се видим там той ме "бара" за кръста уж,че е защото съм имала гъдел.Не знам дали въпреки всичко има някакви чувства към мен.Освен това нашите много го харесват като човек т.е. не биха се противили ако имаме връзка.Е това е.Въпросът вече ви го зададох(Дали да му се обадя и да го поканя да излезем или не?Дали да не чакам той да ме потърси? ).Иначе сме се разбрали ако искам да му презвъня и той ще ми се обади.Какво да правя,кажете?