- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 90-60-90
Mnogo mi e interesno kakvi gardi haresvate : malki ,golemi ...
i sashto taka kakva gradna obikolka haresvate 70;80;90....![]()
....
Едва ли това е най важното което харесвам в едно момиче.Но разбира се че всеки харесва големи![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Се ми е едно важно е тя да ми харесва
ami az principno haresvam golemi gyrdi i prosto nqkak si vytrehsno se izpylvam kato vidq nqkoe momiche s hubav biust![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
От 70-80 стегнати те мойте са такева и си ги харесвам![]()
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
естествено, че всички мъже ще кажат, че това не е единственото, което гледат в една жена, но че по принцип повече харесват големите гърди.... ако не всички, то поне почти всички
SMILE FOR ME NOW
аз лично харесвам малко повече от нормалните (ако мога така да се изразя)75-85 са ми достатъчни, не ми трябват по 150-200 гръдна обиколка
![]()
ЖивОтА е КучКа, НаУчИ сЕ дА и Го НаЧукВаШ !!!
Мъжете се делят на два типа - фенове на големите цици и лицемери.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
ехе ти кво направи бе моита обиколка си е 80 малко но все пак достатъчноПървоначално написано от kPuCkA
![]()
I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
За мен парите са средство, а не цел,
впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......
i moite sa 75 sm no mislq che sa malki![]()
....
и като имаш в предвид че мразя босаПървоначално написано от Em0o_pRinCe§s
![]()
Мойта е 89 и си я харесвам![]()
Ами моята гръдна обиколка е 92..на моменти мисля,че са ми малки,а в други моменти,че са пък големи..Абе нали не е като да ги нямам.![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Много ясно че големи та ако са малки това жена ли е, или дъска ?![]()
Abe ne mn golemi nekvi uvisnali dini... nekvi malki sportni malko po golemi ot tova da moga da gi fana celite s edna ruka neznam v sm kolko e tva![]()
еинн ше си ги мериме сааа-хахаха
стига да са хубави- няма значение
Стигат ми да могат да правят турска чекия !![]()
grudnata obikolka ne zavisi li i ot tova kolko si shiroka![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
то е 1 ръка стига пак за чекияПървоначално написано от Sasho::ohsaS
![]()
visoka sum 169 i merkite sa mi 90-58-90 vseki da si pravi sam izvydite a po 4yjdi gardi ne se zaglejdam ....
ami moite sa B75 razmer.Obikolkata mi e 85 sm visoka sam 155 i teja 43 kila..vie si precenete..