- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 90-60-90
Ръка и цици са 2 отделни неща !Първоначално написано от Patetu
![]()
EvalaaaaПървоначално написано от abvkenef
![]()
Mi az ne mislq ,4e tfa e nai-vajnoto makar 4e az iskam maaalko po-golemi gyrdi![]()
mi moita sa malki pyk 75B , ama i az ne sym koi znai kolko golqma 155az haresvam po-golemi gyrdi i se zazqpvam pyk , koito kakvoto si nqma . no veche pochnah da si gi haresvam , moje bi zaradi otnoshenieto na moq kym teq mi kompleksi
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
6tom 6te pravim reklami : taliqta mi e 56 a hansha 86 - 30 cm razliha perfectos![]()
....
Ми мойте са около 85-90 не съм ги мерила скоро
1,60 съм висока
и тежа 43 кг
подгръдната ми е 72-73 см
мисля че е нормално за 15 годишна
И какво...като момичето харесва по-големи да кажем, няма да тръгне с някое свястно момиче само заради това?Може всеки да си има предпочитания, но чак пък мерки...
128-70-112...ama moiti sa stegantinqkoi put si mislq 4e sa malki..dryg put si mislq 4e sa golemi..ama kato rodq 4-5 deca..6te vidq dali da si vzema zaem ot Banka DSK qqqqq i da im frasna edno silikon4e
Аз харесвам малки! :PПървоначално написано от Anf3tamin4o
ne moga da razbera az li ne razbrah temata ili vie q promenihte,zashtoto az dokoloto razbrah temata beshe koi kakyv biust haresva i ne vijdam neobhodimostta vseki da sy "pohvali sys svoqta 150 sm gryna obikolka" eto kakto izleze v taq tema nie bylgarkite ili po skoro mnozinstvoto,nqmame nujda ot silikon,interestno obache togava chalgadjiikite ot kyde sa gi namerili,shtoto pochti vsichkite milite si bryknaha v djoba za po nqkolko hilqdarki...![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
....
От 10 мъже, 9 харесват жени с големи цици, а 1 оставащ харесва мъже!
emi okay,ama nali se seshtash,che ne vsichki momicheta sa "nadareni" kato nqkoi ot foruma,i daleche ne vsichki sa s grydni obikolki ot 110 nagore i che ima goteni macki i s malki gyrdiПървоначално написано от picha
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
ЛОЛ, има нещо вярно...Първоначално написано от picha
![]()
Някой отначало беше написал, че този, който казва, че харесва малки гърди е лицемер. Ами не съм лицемер. Предпочитам да има мнооого разстояние между гърдите и те да са някакви кръглички хубавички (), отколкото чували.
![]()
Какви хора според теб избират приятелката си по гърдите?! Що за мислене и интелект ще трябва да е!
Аз като момиче ще се изкажа - предпочитам да имам по-малки гърди, ама на... Тежат, пречат... блаа
Ам момиче съм и си харесвам мойте,нито прекалено големи,нито твърде малки.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Първоначално написано от гост :)
Ъм, окей, защо смяташ, че големите гърди са чували?
Моите са големи и смея да твърдя, че са особено красиви.
Собственост на Canis_Dirus
si4ki sq praqt reklama ama az 6te kaja samo 4e predpo4itam da imah malki gardi 6tot s golemi e mnoo gadno
1.tejat
2.pove4eto mom4eta te haresvat zarat golemite gardi a ne zaradi teb samata![]()
Първоначално написано от ob1rkano_momi4e
О, напротив, с приятеля ми сме заедно почти 3 години и не мисля, че е с мен само заради големите ми гърди. А, ако е така, трябва да са наистина прекрасни!![]()
Собственост на Canis_Dirus
Най-важното за моми4ето и гардите да и отиват не е важно кви са
Пример 1,40 моми4е (има такива) с цомби 92 санта О_о е яко ли е а а
Пример 2---моми4е 1,68 със 75-80см си е![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от bloodranger
крайно време беше и една разумна приказка да про4ета
п.с аз съм пример 2
Момченцата си мерят чурките, а момиченцата - цицките. Сега ще ви задам една гатанка - какво има старата жена между гърдите си, което младата няма?
отговор: пъп![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.