- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 90-60-90
ami az sam 168 i sam mejdu 75-80 tynko mi e krust4eto no vinagi sam iskala da sam 90-60-90 ama sam dovolna pone nqma da ovisnat imam priqtelki s ogrooomni combi i imat ojasni strii a sa na 16 i kvo kat stanat na 20 6te gi ritat
i spored men to4no gurdite nqmat takova zna4enie a po to4no kato cqlo momi4eto da e simpati4noПървоначално написано от abvkenef
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Пфууу повечето се изкараха с перфектни мерки![]()
emm az mislq 4e moq razmer si e podhodq6t za tqloto mi![]()
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
ми ко да напрая 4е гърба ти е кат корабно платно =D>Първоначално написано от Cherno_Kote
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Moята грудна обиколка е 94 см,а съм 48 кг.Не ги харесвам,защото са големи!!! [-o< [-o<![]()
...
Аз пък не харесвам големи цици...
Предпочитам, средно-големи и стегнати отколкото супер огромни...
ебахти тъпата тема.............................
моята обиколка е 86.и приятеля ми мн ми харесав гардите въпреки 4е не са мн големи
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Ами поне моя приятел ми казва че харесва малки и стегнати , но все пак мисля , че на мойте има трябва още доста да растат ( към 75 ми е обиколката)
Аз лично харесвам нормални гърди (много мразя силиконките) За мен естествените са най - хубавиПървоначално написано от angel-91
![]()
Въпреки, че напоследък гърдите ми понаедряха(ама не съм бременна, де), смятам че гърдите ми са малки. Сега са 89, а преди беше мноооого по-зле.
em tq i moita e tolkovaПървоначално написано от krem4et0
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
колкото-толкоз,за всичко останало има силикон![]()
![]()
broi me ot teq deka "ne sa istinski" - "anoreksi4kite"... nali se se6ta6 teq deka sa sas stegnati telaПървоначално написано от Cherno_Kote
......
![]()
Първоначално написано от Cherno_Kote
хаха при положение 4е казах
=D>не знам отде го измисли 4е харесвам минион4етаПример 2---моми4е 1,68 със 75-80см си е![]()
![]()
![]()
освен ако за тебе 168 е минион4е ти на4и си някаде към 193 познах ли![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тцтцтцтцтц то хората са му казали мярката да е по голяма от токата ма мъжъ и не по големи от глажата му![]()
НЯМА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД
po edin ili drug nachin VSIchko se zaplashta
100-60-90 или 110-60-90
Важното е не много време да си трезвен!!!
Живей завинаги в приказката на алкохола!!!
важното е да й отиват на моми4ето
Аз харесвам гърди. Аз не харесвам големи гърди. Аз не съм единствен.Първоначално написано от Anf3tamin4o
А иначе - гръдната обиколка не зависи единствено от гърдите, а и от такива неща като гръден кош, мускули и мастна тъкан.
нося сутиен 75Б пък от там си преценете висока съм 160 некъде и съм 45-50кила![]()
OnLy God CaN Judge Me !