- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 90-60-90
tova sa kompleksarski teminormalno e mujete da haresvat jeni s normalni i po golemi no ne i OGROMNI gurdi jeni. sushtoto e i s nas jenite koq bi se oplakala ot tova che muja i hodi na fitnes i potdurja dobre gurdite si? Ima i slabichki muje koito nqmat gurdi no tova ne prechi da gi obichame
i sushto taka nqma da ni e mn qko ako muja ima gigantski mazni podskachashti poveche ot nashite gurdi
![]()
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
да са съразмерни с ръста и![]()
пффффффф тая тема е върха на простотиятаАе ся след като си премерихте гърдите , почнете да си мерите задниците ... Имам въпросче към автора на това подобие на тема - що за комплексарка трябва да си за да се интересуваш кой кви гърди харесва ?!?
Ако момичето си е красиво, няма да е от значение кви са му гърдите.А и кое нормално момче ще тръгне да си избира приятелката по гърдите и ?!? То на тоя принцип някоя от внучките на "Петко Страшника" с брада и мустаци като бате ти Азис и с бюст 110 ще бъде най-исканото момиче от мъжете.Аз лично имам приятелка с която ходя малко повече от година,но нито съм тръгнал с нея заради бюста и,нито той е особено важен за мен,обичам я заради това което е, а не заради някви размери.
П.П. Няма ли да спрете най-после с тея комплексарски теми от рода на "х*я ми е 20 см, но смятам че е много малък" или "колко трябва да са ми големи циците".Това е прекалено лапешко дори и за деца като вас !![]()
![]()
† \Somebody Needs You Tonight/ †
дреме миПървоначално написано от bebok
![]()
За свирка прекалено малка или голяма уста няма....Първоначално написано от angel-91
![]()
Mi az oshti sym malku ama 85 gi iam mislq che obache ne sym sig.Ama az predpochitam malyk,no stegnat biust![]()
Аби моите са си 86 сантима и си ми харесват. То да не би да е лесно да се мъкна с тях. Не стига,че мъкна себе си (50кг.) ми пък трябва да ти мъкна някакви цици още няколко кила отгоре.![]()
И на момчетата, които харесавт големите гърди, не знаят какво им е на момичетата, които ги имат ..![]()
amm spored men koito muj kaje 4e ne se zaglejda v gurdite na edna jena qko 6e izluje.. pone az nooo ne sum ot horata koito 6e trugnat s nekuv 80 kg krokodil samo 6tot ima golemi cici ili puk 6e podmina nekva sladurana s super dobroto tqlo samo 4e s malki cici.. do sa pove4eto mi priqtelki ne sa bili s nekvi super golemi cici noo ne me int osobenno 6tot ako mi e priqtno da sum s momi4eto ( da si govorime i da se zabavlqvame a ne da se natiskame i t.n. koeto tursat pove4eto mom4eta ) 6e trguna s neq nezavisimo dali ima ili nqma cici.
iii ... az li4no haresvam sredno golqm biust nz kolko sm e tvamaa ddz ne da sa nekvi prekaleno golemi taka4e da hodi pregurbeno momi4eto smisulll... ot 60 kg devoi4e 20 kg cici... ii da sa dobre oformeni :P
![]()
Абе момичета как си мерите гръдната обиколка-със сутиен или без?![]()
emi moite sa 87 i sa normalni no iskam oshte da rastatat e te shte rastat de oshet sam na 15![]()
83Първоначално написано от bloodranger
koeto spored men za vazrastta i viso4inata e dobre (1.72 sum visoka
)
moite sa 76 sm ,no za moite kilogrami ,koito sa 41 mi stigat!! a pyk i sym o6te na 13 god.....
Grudnata obikolka mnogo zavisi ot strukturata na jenata. Kato cqlo haresvam sredni stegnati gurdi.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Аз харесвам СРЕДНИ не съм привърженик на огромни цици и като си свали сотиена да са и до пъпа - средни и стегнати
98 и съм си мн доволна![]()
az pyk mislq ,che ne grudnata obikolka a nomera na sutiena e wajen ne smy fen na golemite gurbowe i malkite gurdi
az kvo da kaja na 14 sus 103Първоначално написано от kPuCkA
![]()
suvsem seriozna sam ama za moite 1.73 sm viso4ina sa dobre de
![]()
Аз като момиче...харесвам стегнати средно големи. Много е красиво, практично е и няма голяма опасност да увиснат. Аз лично нося Б75 така, че съм далеч от "средни". Може да се каже, че почти нямам.
ami moita obikolka e 97 spored men sa normalni za vazrastta mi na 14 sam i sam visoka 168m spored men e dobre da sa sredni ne mn golemi ne mn malki
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....