.
Затворена тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 175

Тема: 90-60-90

Фен
    Град
    grad Stara Zagora
    tova sa kompleksarski temi normalno e mujete da haresvat jeni s normalni i po golemi no ne i OGROMNI gurdi jeni. sushtoto e i s nas jenite koq bi se oplakala ot tova che muja i hodi na fitnes i potdurja dobre gurdite si? Ima i slabichki muje koito nqmat gurdi no tova ne prechi da gi obichame i sushto taka nqma da ni e mn qko ako muja ima gigantski mazni podskachashti poveche ot nashite gurdi
    pussy wet as a river
    you need a boat for me nigga
    come on baby just lay down
    or to bed with me baby
    see me rubbin' my clit
    suckin' (suckin') my tits

Повече от фен
    да са съразмерни с ръста и

Град
    Rousse
    пффффффф тая тема е върха на простотията Ае ся след като си премерихте гърдите , почнете да си мерите задниците ... Имам въпросче към автора на това подобие на тема - що за комплексарка трябва да си за да се интересуваш кой кви гърди харесва ?!? Ако момичето си е красиво, няма да е от значение кви са му гърдите.А и кое нормално момче ще тръгне да си избира приятелката по гърдите и ?!? То на тоя принцип някоя от внучките на "Петко Страшника" с брада и мустаци като бате ти Азис и с бюст 110 ще бъде най-исканото момиче от мъжете.Аз лично имам приятелка с която ходя малко повече от година,но нито съм тръгнал с нея заради бюста и,нито той е особено важен за мен,обичам я заради това което е, а не заради някви размери.

П.П. Няма ли да спрете най-после с тея комплексарски теми от рода на "х*я ми е 20 см, но смятам че е много малък" или "колко трябва да са ми големи циците".Това е прекалено лапешко дори и за деца като вас !
    † \Somebody Needs You Tonight/ †

Цитирай Първоначално написано от bebok
    visoka sum 169 i merkite sa mi 90-58-90 vseki da si pravi sam izvydite a po 4yjdi gardi ne se zaglejdam ....
    дреме ми

Re: 90-60-90

Цитирай Първоначално написано от angel-91
    Mnogo mi e interesno kakvi gardi haresvate : malki ,golemi ...
    i sashto taka kakva gradna obikolka haresvate 70;80;90....
    За свирка прекалено малка или голяма уста няма....

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Mi az oshti sym malku ama 85 gi iam mislq che obache ne sym sig.Ama az predpochitam malyk,no stegnat biust

Аби моите са си 86 сантима и си ми харесват. То да не би да е лесно да се мъкна с тях. Не стига,че мъкна себе си (50кг.) ми пък трябва да ти мъкна някакви цици още няколко кила отгоре.
    И на момчетата, които харесавт големите гърди, не знаят какво им е на момичетата, които ги имат ..

бременна си!
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

amm spored men koito muj kaje 4e ne se zaglejda v gurdite na edna jena qko 6e izluje.. pone az nooo ne sum ot horata koito 6e trugnat s nekuv 80 kg krokodil samo 6tot ima golemi cici ili puk 6e podmina nekva sladurana s super dobroto tqlo samo 4e s malki cici.. do sa pove4eto mi priqtelki ne sa bili s nekvi super golemi cici noo ne me int osobenno 6tot ako mi e priqtno da sum s momi4eto ( da si govorime i da se zabavlqvame a ne da se natiskame i t.n. koeto tursat pove4eto mom4eta ) 6e trguna s neq nezavisimo dali ima ili nqma cici.
    iii ... az li4no haresvam sredno golqm biust nz kolko sm e tva maa ddz ne da sa nekvi prekaleno golemi taka4e da hodi pregurbeno momi4eto smisulll... ot 60 kg devoi4e 20 kg cici... ii da sa dobre oformeni :P

Абе момичета как си мерите гръдната обиколка-със сутиен или без?

emi moite sa 87 i sa normalni no iskam oshte da rastatat e te shte rastat de oshet sam na 15

средни

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Най-важното за моми4ето и гардите да и отиват не е важно кви са
    Пример 1,40 моми4е (има такива) с цомби 92 санта О_о е яко ли е а а

Пример 2---моми4е 1,68 със 75-80см си е
    83 koeto spored men za vazrastta i viso4inata e dobre (1.72 sum visoka )

moite sa 76 sm ,no za moite kilogrami ,koito sa 41 mi stigat!! a pyk i sym o6te na 13 god.....

Мега фен Аватара на amatorium
    Grudnata obikolka mnogo zavisi ot strukturata na jenata. Kato cqlo haresvam sredni stegnati gurdi.
    Eating isn't cheating - Arnold

Аз харесвам СРЕДНИ не съм привърженик на огромни цици и като си свали сотиена да са и до пъпа - средни и стегнати

98 и съм си мн доволна

Град
    East Coast
    Големи малки... няма проблем стига да пасват добре на тялото защото става грозно като са прекалено големи

az pyk mislq ,che ne grudnata obikolka a nomera na sutiena e wajen ne smy fen na golemite gurbowe i malkite gurdi

Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Цитирай Първоначално написано от Em0o_pRinCe§s
    Цитирай Първоначално написано от kPuCkA
    Мойта обиколка е към 100 някъде
    ехе ти кво направи бе моита обиколка си е 80 малко но все пак достатъчно
    и като имаш в предвид че мразя боса
    az kvo da kaja na 14 sus 103 suvsem seriozna sam ama za moite 1.73 sm viso4ina sa dobre de

гъзът е важенгърдите не

Цитирай Първоначално написано от Cherno_Kote
    sq kvo stana sqka si prai reklama kolko i e golqm pak tie deto nqmat izbivat kompleksi kato kazvat 4e golemite gardi uvisvat :P mi moite merski pak sa 106-73-93 instinsko momi4e po koeto ima i malko tlastinki ne nqkva kle4ka koqto strada ot anoreksiq...
    няква дебелана по-скоро

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Аз като момиче...харесвам стегнати средно големи. Много е красиво, практично е и няма голяма опасност да увиснат. Аз лично нося Б75 така, че съм далеч от "средни". Може да се каже, че почти нямам.

Град
    in my world!
    ami moita obikolka e 97 spored men sa normalni za vazrastta mi na 14 sam i sam visoka 168m spored men e dobre da sa sredni ne mn golemi ne mn malki
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си