- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 90-60-90
Emi pove4eto mom4eta haresvat po-golemite cici estestveno... Moite sa 88 i za moite 43 kg sa mi super :P:P
az 4esno kazano.... ne sam si go merila
kefq se 4e moga spokoino da izlqza bez sutien i go pravq 4esto, priqtelkite mi zavijdat blagorodno a gadjeto se kefi 4e ima po direkten dostap
i mi e napravilo vpe4atlenie 4e mom4etata masovo iskat gardite da sa stegnati, no ne zadaljitelno golemi![]()
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....
moite sa skromni 90 daje malko otgore...![]()
Първоначално написано от Riot
moita grydna e 93 no sa mi stegnati ..
аз си ги харесвам мойте,нз някъде към 94-95 см ,но за тялото ми за ИдЕаЛнИи са си стегнати
мн пъти са ми казвали,4е ако отслабна и 2 кг циците ми ще станат ... увиснали,грозни и т.н.
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Че то може да имаш 100 см обиколка, ама да имаш цици като асансьорни копчета и гръб като културистка...
Много зависи от структурата
Вацното е да са хубаво оформени, стегнати и да се пънят шепите![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
абе да са стегнатки пък и не е толкова важно за мен аз си падам по дупета
Eм...мойта е 92,а съм 48 кг.![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Ох незнам аз попадам на цицомани-така де повечето ми приятели харесват по-големички,а аз съм с около 104см.гръдна и последно време доста се замислям по въпроса да ги намаля малко,че то и много тежи.Така,че май по добре по малки,но добре оформени.
Хехе
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Е тука е момента за малко разчупване на леда. Повечето тука са сериозни,а на мене ми е неприсъщо да не се смея,та моето мнение: идеалните размери са 90/60/90 с дебела банкова сметка и пред умиране![]()
![]()
![]()
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
Ме 2 Аз се кефя и на големи дупета но без целулити и други такива лайна!Първоначално написано от Lorelei
+1Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Абе, вие що не ми отговорихте как си мерите гръдната.. със сутиен или без?![]()
mi naistina e nai dobre da sa stegnati daje da sa ti 100 ama uvisnali dr si e da sa 100 ama stegnati
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Аз пък нямам цици и отдавна свикнах с идеята, че не е нужно да си като крава за да се чувстваш добре.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Е ТОВА КАТО ГО ВИДЯЯЯХ НАПРАВО МИ СПРЯ ДЪХА МАЙЙЙКОООПървоначално написано от Cherno_Kote
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
с риск да прозвуча глупаво:P ай дайте поне 1 PIC де баси ...
![]()
![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
ami moite sa 92 stegnati sa no ima edno momi4e ot moq klas na koeto sa dosta golemi no edin put kato se suble4e prosto bqha celite v strii az se u4udih kvi sa tiq strii na gurdi ama i tq si e dosta pulni4ka de no za 1 put bqh vidqla takova ne6to![]()
![]()
![]()
Ем не отричам че си е готино да си имаш цици.. макар че тва не е най-важното в един човекМакар че съм момиче казвам че е готино да си със средни .. готини стегнати
YeaH..
Моата обиколка е 93 и си ми харесва ..
![]()
mai momi4eta gledat g1rdite pove4e ot mom4etata :P![]()
момичетата с големите и стегнати гърди са мн по-сексапилни-не мога да излизам с гадже на което гърдите и са малки-между 90см и 100см са страхотни