.
Затворена тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 175

Тема: 90-60-90

На мойта приятелка обиколката е 80.....
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Цитирай Първоначално написано от Cherno_Kote
    sq kvo stana sqka si prai reklama kolko i e golqm pak tie deto nqmat izbivat kompleksi kato kazvat 4e golemite gardi uvisvat :P mi moite merski pak sa 106-73-93 instinsko momi4e po koeto ima i malko tlastinki ne nqkva kle4ka koqto strada ot anoreksiq...
    тцтц тука темата е за момчетата не към нас и кфо сега всички се изтъкнахте
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

сладури извинявайте,ама от значение е не само обиколката ами и килограмите....така че не се хвалете с големите си цици ами си кайете и килограмите за моите 65 кг на 173 височина обиколката ми е 94

гръдната ми обиколка беше 96, но след това отслабнах и ми намаля с десетина см. обаче приятеля ми и сега много си ги харесва

Град
    София
    Моята е към 118 см , НО харесвам малки гърди, по някога големите пречат и развалят фигурата ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз пък съм със супер малките цици. Искам още малко да пораснат, ама не ме слушат.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

и аз съм с 78 и к'во ?!?! нещо много големи се изкарахте ?
    извинявам се много,но имам приятелки които са с голями гърди и почечето момчета ги харесват само заради това....
    не мога да разбера момчетата които харесват големи гарди..големи окей ама не е нужно да подценявате и малките ... не сме избирали обиколката си .. !а пък и съм забелязала ,че тези с големите гърди нямат добре оформено тяло....за разлика от по малките
    не разбрах смисъла всчки да слагате такива мерки !! и както питаха по горе тези дето посочиха 90 нагоре.. със сутиен ли си ги мерите?

На 13 години-41 кг-81см гръдна..
    Много зависи дали й отива на фигурата на момичето..А и това не е толкова важно.
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К
    На 13 години-41 кг-81см гръдна..
    Много зависи дали й отива на фигурата на момичето..А и това не е толкова важно.
    определено и аз съм на 13 почти 14 и честно казано не искам вообше да имам гърди .... повечето момичета с големи гърди имат стрии лично на мен не ми харесва грозно е ... супер си е с нормален и стегнат бюст !!

аз съм 1,60 с гръдна обиколка 91/2 ама ми се струват малки

moqta gradna obikolka e 94 pri viso4ina 170 sm i sam 47 kg
    Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!

emi az sum 80 na 70 na 90 ..1.73\4 i su6tevremenno nqmam nikvi tlustini ...to si zavisi 6toto 4etoh za su6tite merki macki s tlustinki ... abe az si haresvam tqloto .. i mom4etata mi go haresvat ... a puk za kravite s provisnal biust i guz sum bila klio6tava .. 4udno 6to li emi sry macki
    Ne sum 79ti nabor ei

Град
    TaM..
    Малко над средните стегнати не ми харесва някфи големи дето висят

моята гръдна обиколка е 97 и какво?

Цитирай Първоначално написано от FlipY
    Малко над средните стегнати не ми харесва някфи големи дето висят
    така си мислиш 6тот ги нямаш..АБЕ ТОВА 4Е СА ГОЛЕМИ НЕ ОЗНА4АВА ДА ВИСЯТ !!!!!!!!!!!!!!!!1

Аз сега съм около 57-58 кила, малко още трябва да смъкна. Цицки имам иначе . Гръдната ми отива около 87-88 (не съм се мерила от доста време), а подгръдната ми е около 70. И тей, в това оношение съм доволна от себе си
    Memento moriendum esse!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    emi az sum 80 na 70 na 90 ..1.73\4 i su6tevremenno nqmam nikvi tlustini ...to si zavisi 6toto 4etoh za su6tite merki macki s tlustinki ... abe az si haresvam tqloto .. i mom4etata mi go haresvat ... a puk za kravite s provisnal biust i guz sum bila klio6tava .. 4udno 6to li emi sry macki
    a ot palas4ici ili ot korem4e ti e tolkova golmi4ka cifrata na taliqta?!?!
    Ne se ubijdai pitam samo s ideq da te vurna na zemqta,kvo si nasvqtkala teq kikote6tite,temata ne e dali si haresva6 tqloto,ne e mqstoto za fukane tuka!Haide da ne po4vame vsi4ki!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Сега си мерим циците ли? Аз пък имам 220 а да ва е яд
    ♥ ♥ ♥

obikolka 94,godini 17,kg-54,viso4ina 161

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    хаха...защото си с "идеални" форми...гъза ти е 90 см ?!.... а циците ти са ужасно малки за 174 ...недей се надува много,щото само като ти прочитам мненията...ми става ясно колко си тъпа...

таа..по темата...тъкмо се премерих,че баба ми ми шие някаква рокличка.. =>нали от г.о. се почваше...?
    94 /63 /87

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от ELiTyYy
    хаха...защото си с "идеални" форми...гъза ти е 90 см ?!.... а циците ти са ужасно малки за 174 ...недей се надува много,щото само като ти прочитам мненията...ми става ясно колко си тъпа...

таа..по темата...тъкмо се премерих,че баба ми ми шие някаква рокличка.. =>нали от г.о. се почваше...?
    94 /63 /87
    Abe,"guza" i e ekstra.plus tva tova ne e guza a nai-6irokata 4ast na taza i 90sm sa si super,ma taliikata e baq...G.O su6to e super vuprosa e,4e temata ne e sazdadena da si merim merkite!!!I da se fukame koq e po-po nai!

Нее,
    тук никоя не е обърнала темата
    на минутки за реклама..

Какви гърди харесвате?
    Като на гаджето!

Не много големи, но стегнати и много добре изглеждащи.

Град
    Etropole
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Едва ли това е най важното което харесвам в едно момиче.Но разбира се че всеки харесва големи
    mne lud li si men ne mi haresvat golemi men mi haresvat sportni cicki
    Auspuh ...!!!

abe mom4eta ne gledat samo cici
    imi guz
    kraka ima mn dr ne6t det trqbva ad haresat ne samo gardite

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си