- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 90-60-90
На мойта приятелка обиколката е 80.....![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
тцтц тука темата е за момчетата не към нас и кфо сега всички се изтъкнахтеПървоначално написано от Cherno_Kote
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
сладури извинявайте,ама от значение е не само обиколката ами и килограмите....така че не се хвалете с големите си цици ами си кайете и килограмите![]()
![]()
за моите 65 кг на 173 височина обиколката ми е 94
![]()
Моята е към 118 см , НО харесвам малки гърди, по някога големите пречат и развалят фигурата ...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Аз пък съм със супер малките цици. Искам още малко да пораснат, ама не ме слушат.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
и аз съм с 78 и к'во ?!?!нещо много големи се изкарахте ?
извинявам се много,но имам приятелки които са с голями гърди и почечето момчета ги харесват само заради това....
не мога да разбера момчетата които харесват големи гарди..големи окей ама не е нужно да подценявате и малките ... не сме избирали обиколката си .. !а пък и съм забелязала ,че тези с големите гърди нямат добре оформено тяло....за разлика от по малките
не разбрах смисъла всчки да слагате такива мерки !! и както питаха по горе тези дето посочиха 90 нагоре.. със сутиен ли си ги мерите?![]()
На 13 години-41 кг-81см гръдна..
Много зависи дали й отива на фигурата на момичето..А и това не е толкова важно.
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
определено и аз съм на 13 почти 14 и честно казано не искам вообше да имам гърди .... повечето момичета с големи гърди имат стрии лично на мен не ми харесва грозно е ... супер си е с нормален и стегнат бюст !!Първоначално написано от ЛаСт!К
moqta gradna obikolka e 94 pri viso4ina 170 sm i sam 47 kg
Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!
emi az sum 80 na 70 na 90 ..1.73\4 i su6tevremenno nqmam nikvi tlustini ...to si zavisi 6toto 4etoh za su6tite merki macki s tlustinki ... abe az si haresvam tqloto ..![]()
![]()
![]()
i mom4etata mi go haresvat
![]()
![]()
![]()
... a puk za kravite s provisnal biust i guz sum bila klio6tava .. 4udno 6to li
![]()
![]()
![]()
emi sry macki
Ne sum 79ti nabor ei
Малко над средните стегнатине ми харесва някфи големи дето висят
![]()
така си мислиш 6тот ги нямаш..АБЕ ТОВА 4Е СА ГОЛЕМИ НЕ ОЗНА4АВА ДА ВИСЯТ !!!!!!!!!!!!!!!!1Първоначално написано от FlipY
Аз сега съм около 57-58 кила, малко още трябва да смъкна. Цицки имам иначе![]()
![]()
![]()
. Гръдната ми отива около 87-88 (не съм се мерила от доста време), а подгръдната ми е около 70. И тей, в това оношение съм доволна от себе си
![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
a ot palas4ici ili ot korem4e ti e tolkova golmi4ka cifrata na taliqta?!?!Първоначално написано от insomnia79
Ne se ubijdai pitam samo s ideq da te vurna na zemqta,kvo si nasvqtkala teq kikote6tite,temata ne e dali si haresva6 tqloto,ne e mqstoto za fukane tuka!Haide da ne po4vame vsi4ki!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Сега си мерим циците ли? Аз пък имам 220 а да ва е яд![]()
♥ ♥ ♥
obikolka 94,godini 17,kg-54,viso4ina 161![]()
хаха...защото си с "идеални" форми...гъза ти е 90 см ?!.... а циците ти са ужасно малки за 174 ...недей се надува много,щото само като ти прочитам мненията...ми става ясно колко си тъпа...Първоначално написано от insomnia79
![]()
таа..по темата...тъкмо се премерих,че баба ми ми шие някаква рокличка..=>нали от г.о. се почваше...?
94 /63 /87
Abe,"guza" i e ekstra.plus tva tova ne e guza a nai-6irokata 4ast na taza i 90sm sa si super,ma taliikata e baq...G.O su6to e super vuprosa e,4e temata ne e sazdadena da si merim merkite!!!I da se fukame koq e po-po nai!Първоначално написано от ELiTyYy
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Нее,
тук никоя не е обърнала темата
на минутки за реклама..
Като на гаджето!Какви гърди харесвате?
Не много големи, но стегнати и много добре изглеждащи.![]()
mne lud li si men ne mi haresvat golemi men mi haresvat sportni cickiПървоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
Auspuh ...!!!
abe mom4eta ne gledat samo cici
imi guz
kraka ima mn dr ne6t det trqbva ad haresat ne samo gardite
![]()
![]()