- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 90-60-90
Моите гърди са 130см. стегнати,харесвам си ги.Висока съм 1,68,тежа 70кг.:P
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
леле какъв туфлек сиПървоначално написано от SeXyL[!
![]()
Може ама се харесвам.Първоначално написано от glasman
И не ми пука за чуждото мнение.
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
чуфлиголеми харесваме как иначе... и да са напращели нали е зезоня на динитйе
![]()
dilated dead not an option
Напълно съгласна съмПървоначално написано от LiL`Juliete
![]()
BсИчkO Ce BPъЩа...
axaxaxxa merkite ti dale4 ne sa idealni ama 6tom se haresva6 Ok axaxaxПървоначално написано от insomnia79
govori6 za mackite s tlastinki ama i ti mai si ot tqh s taq taliika ...i mejdu drugoto tova 4e ti nqma6 bust i strada6 ot kompleksi ne ozna4ava 4e momi4etata s golqm bust trqbva da sa uvisnali..
moite merki sa 94/60/90 i moga da kaja 4e busta mi e perfekten i izob6to ne e uvisnal
Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!
ми май по-големи, ахах.
иначе приятелката ми е с мерките, които са упоменати в темата. хъхъ.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Моята гръдна обиколка е 93, аз си харесвам бюста, нормален е и мисля, че за тялото ми е идеален. Мерките са ми 93/63/93 и се харесвам.
+1Първоначално написано от JuS7^YourS
Първоначално написано от sexy_glezla
Hoda na gimnastika redovno i imam dobre razviti koremni muskuli ...nqmam nito korem4e nito palaski i daje sa mi kazvali 4e mi e dosta tunka taliqta ..S to4nost bez drehi mi e 65 i zavisi koi kude se meri... i ne stradam ot kompleksi 4e sum imala po maluk biust![]()
![]()
tva e nai malkoto koeto iskam .. puk i pove4eto s hubav biust ili ne im e dobre izrazena taliqta ili sa prekaeno niski ...pone moite poznati sa takiva
![]()
![]()
![]()
za teb ne znam .. tvoq biust e s hubavi merki
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
Какво??Първоначално написано от insomnia79
![]()
.. как така тези с по-голям бюст са ниски ..
... Може да си висока 1.80 и гръдната ти да е 110 примерно .. Ръста тук няма значение!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
eee ne sum kazala za vsi4ki prosto az takiva hora poznavam ..![]()
Ne sum 79ti nabor ei
аз пак нехаресжам големите гарди,предпо4итам нормални не6та![]()
И аз обичам големи цици.![]()
Аз съм цицоманка..Първоначално написано от StEaLtHy_girl
..
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Турска..Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Трябва да си направим клуб и да споделяме.. акхм.. каквото имаме.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
моята гръдна обиколка е 87...тежа 47кг...и са ми достатъчни![]()
syglasna sam!Viso4inata nqma ni6to ob6to!Az sym 170 sm i vapreki tova merkite mi sa perfektni.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!
Гърдите имат значение,дотолкова,че да има някакви : ).Жените го правите на голям въпрос,но според мен не е възможно всяка да има огромни гърди и т.н.,така,че размера е без значение : )
Ами и аз съм висока 168 тейа 46 кг и мерките ми са 86-60-87... какво не са в перфектните,но си харесвам тялото въпреки,че постоянно ми повтарят,че нищо не ям и т.н. да си кажа,че аз не ям.. аз буквално преяждам,но какво да се прави такава ми е структурата,организма..![]()
Големите гърди не са задължителни, но са за предпочитане.Първоначално написано от snowyy
![]()
Westside rollin' all day, every day