.
Затворена тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 175 от общо 175

Тема: 90-60-90

Моите гърди са 130см. стегнати,харесвам си ги.Висока съм 1,68,тежа 70кг. :P

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

ре

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Моите гърди са 130см. стегнати,харесвам си ги.Висока съм 1,68,тежа 70кг. :P
    леле какъв туфлек си

Re: ре

Цитирай Първоначално написано от glasman
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]Моите гърди са 130см. стегнати,харесвам си ги.Висока съм 1,68,тежа 70кг. :P
    леле какъв туфлек си
    Може ама се харесвам. И не ми пука за чуждото мнение.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

haha

чуфли големи харесваме как иначе... и да са напращели нали е зезоня на динитйе
    dilated dead not an option

Цитирай Първоначално написано от LiL`Juliete
    tova sa kompleksarski temi normalno e mujete da haresvat jeni s normalni i po golemi no ne i OGROMNI gurdi jeni. sushtoto e i s nas jenite koq bi se oplakala ot tova che muja i hodi na fitnes i potdurja dobre gurdite si? Ima i slabichki muje koito nqmat gurdi no tova ne prechi da gi obichame i sushto taka nqma da ni e mn qko ako muja ima gigantski mazni podskachashti poveche ot nashite gurdi
    Напълно съгласна съм
    BсИчkO Ce BPъЩа...

Цитирай Първоначално написано от insomnia79
    emi az sum 80 na 70 na 90 ..1.73\4 i su6tevremenno nqmam nikvi tlustini ...to si zavisi 6toto 4etoh za su6tite merki macki s tlustinki ... abe az si haresvam tqloto .. i mom4etata mi go haresvat ... a puk za kravite s provisnal biust i guz sum bila klio6tava .. 4udno 6to li emi sry macki
    axaxaxxa merkite ti dale4 ne sa idealni ama 6tom se haresva6 Ok axaxax
    govori6 za mackite s tlastinki ama i ti mai si ot tqh s taq taliika ...i mejdu drugoto tova 4e ti nqma6 bust i strada6 ot kompleksi ne ozna4ava 4e momi4etata s golqm bust trqbva da sa uvisnali..
    moite merki sa 94/60/90 i moga da kaja 4e busta mi e perfekten i izob6to ne e uvisnal
    Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!

ми май по-големи, ахах.

иначе приятелката ми е с мерките, които са упоменати в темата. хъхъ.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Моята гръдна обиколка е 93, аз си харесвам бюста, нормален е и мисля, че за тялото ми е идеален. Мерките са ми 93/63/93 и се харесвам.

Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    естествено, че всички мъже ще кажат, че това не е единственото, което гледат в една жена, но че по принцип повече харесват големите гърди.... ако не всички, то поне почти всички
    +1

Цитирай Първоначално написано от sexy_glezla
    emi az sum 80 na 70 na 90 ..1.73\4 i su6tevremenno nqmam nikvi tlustini ...to si zavisi 6toto 4etoh za su6tite merki macki s tlustinki ... abe az si haresvam tqloto .. i mom4etata mi go haresvat ... a puk za kravite s provisnal biust i guz sum bila klio6tava .. 4udno 6to li emi sry macki
    govori6 za mackite s tlastinki ama i ti mai si ot tqh s taq taliika ...i mejdu drugoto tova 4e ti nqma6 bust i strada6 ot kompleksi ne ozna4ava 4e momi4etata s golqm bust trqbva da sa uvisnali..
    moite merki sa 94/60/90 i moga da kaja 4e busta mi e perfekten i izob6to ne e uvisnal

Hoda na gimnastika redovno i imam dobre razviti koremni muskuli ...nqmam nito korem4e nito palaski i daje sa mi kazvali 4e mi e dosta tunka taliqta ..S to4nost bez drehi mi e 65 i zavisi koi kude se meri... i ne stradam ot kompleksi 4e sum imala po maluk biust tva e nai malkoto koeto iskam .. puk i pove4eto s hubav biust ili ne im e dobre izrazena taliqta ili sa prekaeno niski ...pone moite poznati sa takiva za teb ne znam .. tvoq biust e s hubavi merki
    Ne sum 79ti nabor ei

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)

Hoda na gimnastika redovno i imam dobre razviti koremni muskuli ...nqmam nito korem4e nito palaski i daje sa mi kazvali 4e mi e dosta tunka taliqta ..S to4nost bez drehi mi e 65 i zavisi koi kude se meri... i ne stradam ot kompleksi 4e sum imala po maluk biust tva e nai malkoto koeto iskam .. puk i pove4eto s hubav biust ili ne im e dobre izrazena taliqta ili sa prekaeno niski ...pone moite poznati sa takiva za teb ne znam .. tvoq biust e s hubavi merki
    Какво?? .. как така тези с по-голям бюст са ниски .. ... Може да си висока 1.80 и гръдната ти да е 110 примерно .. Ръста тук няма значение!
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

eee ne sum kazala za vsi4ki prosto az takiva hora poznavam ..
    Ne sum 79ti nabor ei

аз пак нехаресжам големите гарди,предпо4итам нормални не6та

И аз обичам големи цици.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от StEaLtHy_girl
    И аз обичам големи цици.
    Аз съм цицоманка.. ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    И аз обичам големи цици.
    Аз съм цицоманка.. ..
    Турска..

И аз обичам големи цици.
    Аз съм цицоманка.. ..
    Трябва да си направим клуб и да споделяме.. акхм.. каквото имаме.

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Моята гръдна обиколка е 82 - 83, но не е достатъчно.

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

моята гръдна обиколка е 87...тежа 47кг...и са ми достатъчни

Какво?? .. как така тези с по-голям бюст са ниски .. ... Може да си висока 1.80 и гръдната ти да е 110 примерно .. Ръста тук няма значение!
    syglasna sam!Viso4inata nqma ni6to ob6to!Az sym 170 sm i vapreki tova merkite mi sa perfektni.
    Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!

Гърдите имат значение,дотолкова,че да има някакви : ).Жените го правите на голям въпрос,но според мен не е възможно всяка да има огромни гърди и т.н.,така,че размера е без значение : )

Ами и аз съм висока 168 тейа 46 кг и мерките ми са 86-60-87... какво не са в перфектните,но си харесвам тялото въпреки,че постоянно ми повтарят,че нищо не ям и т.н. да си кажа,че аз не ям.. аз буквално преяждам,но какво да се прави такава ми е структурата,организма..

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от snowyy
    Гърдите имат значение,дотолкова,че да има някакви : ).Жените го правите на голям въпрос,но според мен не е възможно всяка да има огромни гърди и т.н.,така,че размера е без значение : )
    Големите гърди не са задължителни, но са за предпочитане.
    Westside rollin' all day, every day

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си