.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен

Вирусът Storm отново атакува!

Не разглеждайте снимки на котки, кучета, мечки и други животни в уеб, освен ако не сте добре защитени

Ето ви една страхотна оферта! Кликнете върху линк и ще получите не само безплатна картичка с изключително чаровна котка от Psycho Cat и ще заразите системата си с опустошителен вирус! Кой вирус? Storm - старият нов вирус, който стана популярен с това, че веднъж влязъл в системата винаги намира пролука, а изчистването му е почти невъзможно!
    Последната поява на Storm включва изображения с котки. Не знам дали сте забелязали, но котенцата винаги са особено популярни в Интернет пространството и ако се разтърсите из Google ще намерите хиляди снимки с тези пухкави топки. Преди създателите на Storm насочваха атаките си върху строго определени потребители или системи за сигурност, които са трудно пробиваеми, но сега явно са решили да направят масова атака и да съберат популярност.
    От F-Secure дори съобщават, че на един от техните сайтове, Storm се е настанил на картички с кучета и мечки. Ако кликнете на подобен линк, компютъра ви ще се зарази с Email-Worm.Win32.Zhelatin.KI (Storm).
    Очевидно хакерите и разработчиците на вируси стават все по хитри, нека им отвърнем с добре защитени системи!

Източник: Download.bg

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Lele dano ne go pipna [-o< [-o< [-o<

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Доста са хитри.
    Аз затова не отварям прикачени гайлове от пощата си освен ако не е от някой приятел или от писмо , което очаквам и знам , че не е с вирус.
    А и не разбрах какви щети ти нанася на машината ?
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Доста са хитри.
    Аз затова не отварям прикачени гайлове от пощата си освен ако не е от някой приятел или от писмо , което очаквам и знам , че не е с вирус.
    А и не разбрах какви щети ти нанася на машината ?
    СЕРИОЗНИ!

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Много ме интерисува за тоя вирус
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си