- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я накарам да ми вярва??
мда особено,ако някой с репутация като твоята и е врътнал номер преди време,сега тва е на4ин да си го върне на цялата ваша гилдияПървоначално написано от GaMe OvEr BoY...
ne sam iskala da ti go vra6tam v tva moje6 da bade6 100% siguren ti si znae6 6to stana taka nqmalo e smisal da puska6 tema ama karai![]()
ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
!!!
pyrzo sry 4ovek no doverieto se gradi s godini (kakto i se gubi za edin mig) ne moje6 da o4akva6 tq da ti vqrva bezrezarvno kato si nai izvestniq jenkar 6te e mnogo zor no q podkrepq6 pravi6 vs da e 6tastliva (moje i na azar da otidete![]()
) i tq 6te razbere
![]()
![]()
ETo pak vinagi samo da mi se kara A ne razbira kolko mnogo q obi4am.. no Ok spiram ve4e .. kazah ti go i sno6ti 4E neIskam da stane taka da te namraza da stanat gluposti.. I znae6 kolko mnogo te obi4amПървоначално написано от ivetoOo
![]()
![]()
![]()
emi nqma kak da q nakara6 da ti vqrva a i 6tom si takuf jenkar po dobre si stoi sam ahmoje tq da ne te obi4a nemoje6 da ima6 vsqko momi4e koeto iska6
I KnOW You FeEl Me !!
ne ti se karam be bubeeeee ti vse misli6 4e ti se karam
ae stiga isterii ve4e razbrah 4e ot jenkar nomer 1 moje da stane6 dobro mom4e kato zabravq tva koeto pi6e na skaipa ti vsi4ko e super
![]()
![]()
!!!
kat znai6 6to puska6 temi be skapiei 6ta izpapkam
kak moje 4ovek da ne go obi4a kajete mi
hubo 4e e samo moi
phahxaxaahh
!!!
Момчето мечта и Ивето.. Мн радвате..Сладури..
Животът е адът описан в Библията!
Хаха като си женкар това какво значение има с любовта ?
AXHaxh mILO koi kaza 4e sym samo tvoi be??Znae6 me kuf symПървоначално написано от ivetoOo
![]()
AXHaxh mILO koi kaza 4e sym samo tvoi be??Znae6 me kuf sym[/quote] gledaite go kav e
posle 6to ne sam mu vqrvala ami kak da mu vqrvam
![]()
!!!
![]()
![]()
![]()
Ive q kaji v momenta s koi si ?? MAi s Gadjeto sedite i si gledate TV i ne se znae kfo pravite a az seda tyka i si mislq 4e ... ti puka za men
![]()
![]()
![]()
![]()
MOJE LI DA SYM TAKUF TAPAK!!!
![]()
![]()
Леле как ми напомняте на мен и бившето.. Той ме лъжеше, ама ей так все се правеше пред хората... Все ме караше да се чувствам неудобно и всички казваха, че той страшно много ме обичал, а аз не съм му вярвала.. Пускаше тъпи шеги, които бяха истина... И обвиняваше мен за неща, които той прави!
Вие на хероин ли сте бе?
Аааа, пич вие двамата сте ми много сладки! Вместо да пишете теми един за друг, вземете си кажете тва дет го пишете в тея теми, щото така като гледам двата проблема ще се самоизключат като си поговорите! Успех! \Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
/
a taka q i go kajete da se vzemem nakraq i gotovo![]()
![]()
![]()
aa nie sme govorili mn puti ama tq si e re6ila 4e 6te q preeba i o6te tam nekfi gluposti i neiska da q naprava 6tastliva hihi
![]()
![]()
![]()
![]()
един женкар си остава женкар завинаги.като казва,че се е променил,той го мисли наистина...но лъже себе си най-вече.промяна може да има,но ще е времена.мн съм се занимавала с женкари.някак си все става така,че точно такива ме привличат и всеки път съжалявам все повече.обичам те за тях е като здравей и чао...аз не вярвам вече на женкари!
![]()
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
a be bubeto_F vuob6te ne e taka az iskam tova momi4e i imam 4uvstva kym neq![]()
![]()
za kfo 6e iskam da q narana Emi ako e taka zna4i ne sym jenkar
![]()
![]()
6te ti e mn trudno. na men sa6to mi se kalne6e taka edin jenkar... i to mnoo vreme... ama az sam si inat i ni6to ne stana
taka 4e vnimavai, ako tq e na koito deradje... mnoo mn trudno 6te q obedi6. ( i btw vaprosniq jenkar ve4e ima vrazka 1 godina s samo t1 momi4e :O ,taka 4e horata se promenqt, moje bi i ti si se osaznal....)uspeh
Първоначално написано от ™G-Baby™
mi da az davam si4ko za tfa momi4e i kogato e tujna i az sym tujeniskam edinstveno tq da byde 6tastliva i znam 4e s men moje da bude 6tastliva samo 4e nie samo sporim za tfa .. 4e ni6to nqmalo da stane spored neq a AZ sYm Vliuben v neq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ot doSta vRemE ne Sym Se 4uvSTvAL taKA
![]()
![]()